Mucizeeemmmmmm 25+3 haftalığım şimdiye kadar hiç tansiyonum ölçülmedi sizler ne Zaman ölçmeye başladılar ??
Gzdsrm Mucizeeemmmmmm canim benim doktorum ilk gittigim gunden beri her gittigimde olcuyor ve yuksek cikti hapa basladik
neslihann87 Mucizeeemmmmmm benimde başından beri ölçülüyodu siz söyleyin ölçsünler bi önceki hamileliğimin son aylarında sürekli gözümün önünde beyaz pırıltılar olurdu tansiyonum her ölçümde yüksek çıkıyodu doğumumuda etkilemişti doğumdan çıktığımda 16 ydı tansiyonum
BarlasMom94 Mucizeeemmmmmm en başından beri tansiyon ve kilo ölçüp öyle muayeneye alıyorlar beni. Şu an 34 haftalığım tansiyon düşüklüğü yaşamaya başladım bende baş dönmesi yapıyor
Gzdsrm Mucizeeemmmmmm benim kalp atislarim hizlanio heyecanlanmis gibi oluyorum basima agri giriyo ozellikle enseden baslayip yukariya dogru cikan bi agri
matizinsarkisi Sanırım hastaneye göre değişiyor bu, benim hamileliğimin başından beri her doktor kontrolümde önce tansiyonumu ölçüp sonra içeri alıyorlar.
phdmom Mucizeeemmmmmm benim ilk muayenemden itibaren hep ölçtüler. Sağlık ocağına gittiğimde de ebe sürekli ölçüyordu
Selimegzoglu Mucizeeemmmmmm ben doktora her gittiğimizde tansiyonumu ölçüyolar ayrıca evde kendimde ölçülüyorum
zepbjk Mucizeeemmmmmm Bana ilk defa geçen seferki muayene de gitmeden tansiyonunu da ölçtür dedi doktor 29 haftalıktım