Papatya0605 Kızlar 27+6 oluyorum yarına göğüs kafesim çok sıkışıyor yaşayan var mı sağıma dönsem sıkıntı soluma dönsem düz yatsaö sıkıntı ne yapabilirim çok zorlanıyorum derin nefes almaktan ..
tkrj19 Papatya0605 üşüttünmü acaba ? Bende 27 hafta oldum aynı şekilde kaburgalarım acıyor yumuşak bir yere yatınca rahatlıyorum
Tugce6374 Papatya0605 28 hafta oldum bende hem sırt hem göğüs kafesi ağrısı oluyo yatarken hem sırtıma hem karnıma yastık koyuyorum anca o şekilde rahat yatıyorum
Papatya0605 tkrj19 bende öyle düşünüyorum da vücudumda da halsizlik falan hissetmiyorum bugün nefesim çok daraldı ya kalbime taş koyulmuş gibiydi hala çekiyorum derin mefes alınca rahatlıyorum
EsraYamanoglu Ay canım bende de olmuştu sanki biri ellerinin arasına alıp sıkıyordu nefes alamıyordum yatamıyordum doktor falan kontrol etti bişey yok normal bebek büyüyor baskı yapıyor oda demişdi sonradan geçti çok şükür
Papatya0605 EsraYamanoglu evet bende de öyle demişti büyüyor artık diye de çok zor ya bide kızım var 3 yaşında ister istemez yoruluyprum ediyprum gün içinde adam akıllı oturamıyorum
Papatya0605 Tugce6374 bende yatıyorum ama bugün en çok gçğüs kafesim sıkıştı benim ya sanki kalbime taş koyulmuş gibi ona ne iyi gelir :(
Havvabarut Bende 28haftaligim nefes darlı yaşıyorum uyuyamıyorum geceleri artık çok zorlanıyorum ama bu durum normal diyorlar bebek baskı yaptığı icin
Cilekveannesi Normal bir durum bebek baskı yapıyor bende boğulacakmış gibi oluyordum nefes almakta zorluk çekiyordum hatta su içerken bile nefes alamıyormuş hissi yaşıyorum şuan 37 haftalığım daha çok ağırlaştı🤲
Cilekveannesi @Papatya aynen öyle Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin son zamanlarda çok yorulduğumu hissediyorum sanki gittikçe ağırlaşıyorum