Z-anestezist Yaranızın geç iyleşme olasılığı var sadece onun içinde iyi bakım yaparsanız kısa sürede toplarsınız inşallah kendi vucudunuzu tanıyorsunuzdur zaten🤗
Tubaklnc Z-anestezist çok teşekkürler çok açıklayıcı şekilde yazmışsınız peki sizin öneriniz nedir epidürel mi spinel mi epidürel yapıldığında uyuşmam kesiyi hissederim die de korkuyorum açıkçası çünkü canım çok tatlı hastaneye girdiğim an soğuk soğuk terler dökmeye başlıyorum 😞
Z-anestezist Tubaklnc şöyle en iyisi kombine ama iğneden çok korkarım hemen bitsin derseniz spinal derim 2 dakikada biter epidurale göre çok ince iğnesi doktorunuza yardımcı olup güzel bir şekilde pozisyon verip uyum sağlarsanız hemencecik biter🤗
Minikin-annesi Tubaklnc Inanın bende öyle biriyim ama işte annelik çok başka bisey herşeyi yaptryr insana. Yeterki hayrla saglikla gelsinler 🤲
Tubaklnc Minikin-annesi inşallah rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻
Defnolita Tubaklnc hiç korkma benim mecburiyetten sezaryen oldu ama hiç pişman değilim.Epiduraldi ve çok güzeldi.Hastanede ikinci gün duşumu bile kendim aldım.Hareket ettim,yürüdüm tabi kendine de dikkat etmelisin ☺️
Esra0508 Tubaklnc bebeğinle kavuşacağını dusun o zamana kadarda tek vücutta olmanın tadını çıkar sağlıkla gelsin
1PrensAnnesi Tubaklnc 🙂 korkacak ne biliyosun ki boş yere doldurma kendini hiçte bişey yok paşalar gibi yat al kuzunu koynuna çık bitsin:) kötü olsa ben bi daha doğuramazdım😂
Tubaklnc 1PrensAnnesi ya ne güzel allah kucağına almayı nasip etsin rabbim annelere öyle bir güç kuvvet vermiş ki bebeğini kucağına aldıktan sonra acıların nasıl bir acı olduğunu unutturuyormuş ki diğer bir çocuk düşüne bilelim 🤲🏻
1PrensAnnesi Tubaklnc kesinlikle öyle acıları tamamen unuttum hiç hatırlamıyorum allah bizi böyle özel yaratmış
Dilek-Can Z-anestezist çok güzel anlatmışsınız ellerinize sağlık 🙂 ben hidrosefali hastasıyım omurilikten sıvı alımı olmuştu ben belden uyusturma yaptırabiliyorum mu tesekkur ederim🙏
Z-anestezist Dilek-Can riske girmemek amacı ile uygulamak istemeye bilirler çok net birşey söyleyemeyeceğim malesef anestezi hekiminz ile görüştüğünüzde size daha açıklayacı bilgi verecektir hiç endişe etmeyin❤️
Endiselianne20 Z-anestezist ne güzel açıklamamissinz ağzınıza saglik. Bisey sormak istiyorum size benim omuriligimde kemik eğriliği var belden uyuşturma sakincali olur mu benim için
Z-anestezist Endiselianne20 eğriliğinizin doktorunuz tarafından değerlendirilmesi muayene etmesi gerekli çok bariz değil ise sıkıntı oluşturacağını sanmıyorum fakat herkesin kendince bir uygulamsı olur sizin için en iyisine karar verir emin olun🤗
ecembugra53 Tubaklnc canım hiç korkma korkulacak bişry yok İnan bende 13 gün oldu Doğum yapalı spinal oldum olurken sonra genel uyusturdular cnm 2 günde kalktım valla cok şükür hiç biley olmadı kolay atlattım bünye meselesi heralde
Tubaklnc ecembugra53 bende biraz ondan korkuyorum canım çok tatlı bişi olursa diye çocuğuma yetemezsem diye falan