DLNSYGN Anne18 çok saol canım inşallah rabbim bu güzel mutluluğu isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Ve bebeğini doğurmayı bekleyenlerede sağlıkla sahatle kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Birgul DLNSYGN betaya göre hamilesin canım ama değerin biraz daha yüksek olması lazım kese için doktor değiştir istersen
DLNSYGN Birgul öyle yaptım doktor değiştirdim cuma günü başka doktora gidicem hayırlsı olur inşallah güzel haberler alırım
yagizinannesi1 DLNSYGN ay ne kdr saçma madem neden kadın doğum doktoru oldun sen değiştir hemen doktorunu
DLNSYGN yagizinannesi1 aynen zaten onunla ilgili yorumlara falan baktım bütün hastalarına aynı şekilde davranmış.. Cuma gününe başka doktora randevu aldım ona gidicem
ogrencianne35 DLNSYGN geç döllenme olabilir biraz daha sabır 😘 kalp atışı duyulana kadar doktorlar gebeligi saymıyor sen sakin ol içini ferah tut beni çok ağlattılar çünkü o keseyi gördükten sonra ki süreçte sen hiç aklina kötü birşey getirme
Fxfx DLNSYGN 10 gün geçince ilk değer 22 ise geç döllenme falandır ve onun takibi için istemiştir öyleyse.. Daha yüksek olması gerekirdi çünkü.. Zaten başka Dr A randevu almışsınız onun bu kadar tahlil isteyeceğini sanmıyorum