Aysegull06 Ben gebeligimin başından beri hacettepe ye Murat Gültekin’e gidiyorum 35.haftamdayım memnunum ama normal dogumlara girmiyor ben sezeryan olacagım için tercih ettim
Gupssse Aysegull06 Iyi günler bir şey soracağım.sonradan randevu kabul ediyorlar mi acaba detaylı ultrason için gitsem alırlar mı
honeyland Gupssse canım ben 10 haftalıkken gittim sadece ebe 11 haftalık dan sonra kabul etmiyoruz dedi
Havvacennet hulya1406 canım merhaba hangi doktora gidiyorsun kac haftalık bebegin bende o hastaneye gidiyorum her zamab aynı doktora gidemiyorum
Blossom Gupssse Sadece detaylı ultrason için gelenler görüyordum ben kontrollere giderken. Oradaki doktorlar genel olarak iyi. Randevu almak için öncesinde gidiyorsun bildiğim kadarıyla. Ultrason için gün veriyorlar.
Ecrinveannesi78 Busra9606 2 gün önce kontrol için hacettepeydim. 23 haftalık olduk ve özgür hocaya gidiyorum çokta memnunum çok ilgili hiç çekinmeden istediğini sorabiliyosun ve verdiği cevaplar gerçekten iç rahatlatıcı tavsiye ederim 😍