mimar_anne Merhabalar, 6. Hafta da kese dışında bebeği görebiliyor muyuz ultrason da ve kalp atışını dinlemek mümkün mü?
Nkayserili90 mimar_anne yarın dr kontrolum var 6+4 üm gectiğimiz hafta kese gördük, yarında kalp atışı için gidicez canım inşallah bakalım görürüz🙏🏻
Minnikannesi mimar_anne bizim 6. Hafta da gördü kalp atışını dinledik tabi biraz döllenmeye bağlı kardasiminki geç döllendiği için göremedi yani kese vardı ama daha bebiş oluşmamıştı kalp atışı yoktu
mimar_anne Nkayserili90 cuma günü dr kontrolüm var benim de 6+2 olduk görünürse mutlaka söyle lütfen 😊
Nkayserili90 Minnikannesi kardeşiniz kaç haftalıktı canım benm 6+5 di kese boş bebek yok çok kötüyüm hoca 1 hafta bekleyelim sonra kürtaj dedi
Maria9 4 haftalıkken keseyi görmüştük 5 haftalıkken bebis oluşumunu gördük 6 haftalık olduk bugün 4 gün sonra kalbini dinleyeceğiz insallah doktorun söylediğine göre ..
Merveakman Nkayserili90 kalp atışıyla birlikte kaç haftalık olduğu söyleniyo sanırım belki 6 haftalıktan daha küçüktür bebeğin
Tugcekkkkk Nkayserili90 canım o gebelikt bebek zaten görülmeyebilir muhtemelen sen de yolk sac görülmedi.. Yani düşük yapsan bile kendini çok üzme. Bak ben 3 düşük yaptım şimdi yine hamileyim. Sen de hemen kalırsın inşallah. Hakkında hayırlısı olsun
Minnikannesi Nkayserili90 kardeşimin 4 haftalıktı göremediler kese vardı ama çok geç döllenmiş dedi doktor
Nkayserili90 Merveakman bilmıyorum 2 dr baktı diğeri oluşmaz gebelik sonlanmalı dedi dğeri ben çok ağlayınca galiba bekleyelim dedi bilmıyorum
Babygeliyo Tup bebekle 6+0 ım bende cok merak ediyorum aslinda 25 kasimda gidicektim ama sabrim kalmadi 😬 kesede görmeye gitmedim
Amineberra12 Babygeliyo cnm bnde 7+0 aramızda 1 hafta var doktorum transver gunune bakarak hesaplıyor kontrolu 4+3 doktorum gelecek hafta gel baklm dedi
Tugcekkkkk mimar_anne ben dün 6+2 iken gittim. Keseyi ve yolk sacı gördük ama bebek ve kalp atışı bir haftayı bulur dedi. Kimisi alttan batırıp görüyor ama ben bi hafta beklemeyi tercih ettim
Babygeliyo Amineberra12 Tup bebekde dahil tum doktorlar adet tarihini baz aliyolar cnm senin doktorun neden oyle hesaplamis acaba insallah hersey yolundadir bende 25kasimda 7+1 herseyi gorurum kalp atisinida duyarim diye dusunuyorum sen duydunmu