34ilayda55 Arkadaşlar eşim çok kuzey ismini koymak istiyor bende kuran’da geçen bir isim olsun istiyorum o yüzden sizce kuzey isminin yanına kuran’da geçen isim fikirlerinizi alabilir miyim 😍
MerveKzy 34ilayda55 Bizde Kuzey koyucaz eşimde bende çok seviyoruz bizde çok baktık ama bir türlü güzel anlamlı isim bulamadık yanına
Burciin19 34ilayda55 bizde kuzey koyucaz üniversitesitede sevgiliyken karar vermiştik Allah nasip etti kuzeyimizi bekliyoruz 😍
Ayferol0 34ilayda55 Bizde Kuzeyimizi bekliyoruz eşim hamile olduğumu öğrendiğinden beri Kuzey dedi yanına Efe ismini koymak istedim ama tek isim olsun dedi bende kırmadım zaten benimde beğendiğim bir isimdi şimdi 37 haftalık olduk bakalım bekliyoruz 😇
34ilayda55 MerveKzy bizde öğrendiğimizden beri bakıyoruz ama bulamadık içimize sinen bir isim ve bizim soyadımız Güney nasıl olur bilemiyorum 🤷♀️
MerveKzy 34ilayda55 Ay çok iyi ya😁 banada önüne gelen ikinci de erkek olursa güney mi koyucaksın diyorlar bende aynen kuzey güney doğu batı diye devam ederim diyorum takmıyorum kimseyi☺️ Eşim Kuzey Efe istedi ben Kuzey Ege yada Kuzey Aren ama sonra kulağına kurandan anlamlı isimde okutmak istediğim için tek Kuzey olsun dedim
ftmaszerdgu 34ilayda55 bizim oğlanın adıda Kuzey olacak sağ salim gelirse soyadımızda Doğu 🤭 eşim tek isim istediği için bölünmesin diye sadece Kuzey ama ikinci bir İsim tercih etseydik Kuzey Asaf olurdu 👌
34ilayda55 ftmaszerdgu yaa sizinde iyiymiş kuzey doğu uyumlu oluyo aslında soyisimleriyle ne güzel bence 🥰
34ilayda55 Hahah banada takılmaya başladılar kuzey güney doğu batı falan bende takmıyorum 😂 kuran’da geçen bir isim olsun istiyorum ama karar veremiyorum işte ikinci çocuğum kız olursa şimal düşünüyorum o da kuzey demekmiş 😇
ftmaszerdgu 34ilayda55 bizede çok dediler okulda dalga geçerler diye ama Kocamın küçüklükten hayaliymiş 🤭
MerveKzy ftmaszerdgu Benim eşimde tanışmadığımızdan beri beni sevdiğim tek isim var oda kuzey diyordun Rabbim bizede bu duyguyu yaşattı oğlumuzun olacağını duyunca Kuzey olsun dedik hiç tereddütsüz sağlıkla gelsin inşallah Kuzey Prensler👼🏻
34ilayda55 MerveKzy haha şimal iyi ya bakalım sizinde ilk bebeğimiz galiba Allah gönlünüze göre versin 😍
ftmaszerdgu MerveKzy 40+1 bitti gelmek istemiyor sanırım nazlı ve inatçı, inşallah sağ salim alırız Allahın izniyle 😍 Bir kızımızda olursa Kumru istiyoruz 🙏
MerveKzy ftmaszerdgu Oo ne güzel siz sonlardasınız birde Kuzeyler aceleci olur derler bizim ki 40 kadar beklemez sanırım doktorumuz bekletmiycek kan sulandırıcı kullanıyorum gelmezse zorlamayız sezaryen olur dedi
ftmaszerdgu 34ilayda55 çok teşekkür ederim Allah razı olsun, sizin içinde bütün güzellikler sizinle olsun inşallah 🙏😍 sizin daha çok mu 🙄
ftmaszerdgu 34ilayda55 9 ay gelip geçiyorda son günler geçmek bilmiyor 😭 MerveKzy inşallah sağ salim alırsın tam zamanında herşey gönlünce olsun 🙏