Minigim20 Kizlar Kaçında haftada tetanoz aşısını yaptırdınız ilk olanini ben 19 haftalık oldum ama henüz aramadı sağlık ocağı günü geçmesinden korkuyorum hangi haftalar arası yapılmalı
alenrenas1 Minigim20 yok canım ilk dozun 24. Haftaya kadar vakti var ben ilkini 22 de yaptırmıstım 2. Dozu 26 da yaptım
Alperefet Minigim20 canım bugun oldum 20+4 teyim önceden tarih vermişlerdi, beni de aramadılar kendim gittim yaptılar hemen
tkrj19 Minigim20 benim eşim doktor 28 27. Haftada yaptırmak daha doğru dedi bende haftaya yaptırcam daha sağlıklı bir zamanmış koruması açısından ayrıca ben tetanoz boğmaca yaptıracağım kışın olacağı için bebek
Minigim20 alenrenas1 hmm o zaman iyi canım zamanı geçmesin de önümüzde ki zamanlarda beni de ararlar o zaman
Hilal26 Minigim20 Teşekkür ederim bünyeden bünyeye değişiyor ama genellikle ağrılı oluyormuş tetanoz aşısı
nev_hena Ben doktoruma sormuştum 24. haftaya kadar tetanoz aşısı olabilir demişti. 21. Haftamda ilk dozu vurulmuştum, ikinci dozum bu hafta olacak.
Emel0108 Kızlar gıttıgım hastanede doktorlardan bırı bu aşı için düşük riski oluşturuyo yaptırmıyosun bende yaptırmadım gebeliğimde dedi diğeride yaptırmalısın mutlaka diyo napıcamı şaşırdım 20+4 olduk bile ne yapsam bılmıyorum
Edadost Emel0108 bemde çok araştırdım bu aşıları ve gıdıp red imzası attım yaptırmadım Bir de gerekli bı asi değil.oluşabilecek herhangi bı soruna karşı kimse sorumluluk almıyor üstelik. Ebe anlayışla karşıladı hatta onaylar gibi oldu artık insanlar bilinçlendi bu aşılar konusunda gece vurulmadan önce iyi bi araştırın
Nuray23 Emel0108 ben de doktoruma sordum saglik ocagi tetenoz asisi icin cagiriyor diye. Hic taraftari degil. Ama sen bilirsin dedi. Saglik ocagindakilerinde bi bildigi hamilelere tetenoz asisi yapmak dedi. Kendin bilirsin bi zarari olmaz bebege dedi. 18.haftamin icindeyim cok kararsizim
Dilek-Can Minigim20 21 haftalıkken olunuyor ilk aşı benide aramadılar ben kendim gittim hamile oldugumu söyleyip aşı için aranmadim dedim randevu verdiler gittim o gun aşımı oldum eli cok hafifti hemşirenin hiç agrım olmadı ateşimde çıkmadı sadece aşıdan mı oldu bilmiyorum halsizlik yorgunluk sürekli uyuma isteği o gün beridir rahatsızım biraz boğazım kuruyor halsizligim var hala
Emel0108 Edadost ya işte bende anlam veremedim. Ömrüm boyunca biri 9 yasında biri 22 olmak üzere 2 ameliyat geçirdim hiçbirinde böyle bi aşı olmadım. Şimdi neden olayım anlamıyorum çok kararsız kaldım. Doktoruma çok güveniyorum öyle her şeyi yaptır diyen biri değil ama aşını ol dedi şaştım kaldım ne yapsam ki
halitefe Minigim20 ilkini 20. Haftada ikinciyi 25 te yaptırdım canım tam bir ay sonra aramasalar bile sen git
-hyt Minigim20 20 haftalığm canım bugun yaptırdım 16 kasımda vuruldum tam 1 ay sonrasına ikinciye cagırdı 16 aralıkta gidicem