Melike464860 Boyle bir durumla karsilasan varmi arkadaslar. Daha oncede yazmistim profosör e gidecegim diye o yasamaz genellikle ölümle sonuçlanır dedi yasama ihtimali %20 ve bebegim 19 haftalik 😢😢😢
AycanFb Melike464860 canım, benim yeğenim içinde öyle dediler karnında su birikmiş büyük ihtimal ölecek falan diye çok büyük şeylerden geçtik resmen hatırlamak bile istemiyorum. Yengem hastanede yattı bi kaç gün sonra doğum olacak dendi daha doğuma 70 gün vardı. Sonrasında doktor anne karnındayken bebekten mi ne bir sıvı alınacağı söylendi ama onu aldıktan sonra ya yaşayacak ya ölecek çocuk eğer ki karnında su birikintisi varsa. Yengem benim çocuğumda birşey yok bakılsın dedi Allahıma şükürler olsun o hastalıktan değilmiş sadece bağırsağı zedelenmiş doğumdan sonra bağırsak dışarı alındı bi zaman kakasını dışardan temizlediler sonrasında yine ameliyat olup içeri aldılar. Ama genelde her doktor içinde su biriken çocuk yaşamaz diyo ne acı birşey 😞 İnşallah sizde de böyle problem yoktur sağ salim doğar 🙏🏻😞
CerenSelvi Melike464860 ben ntvde bir belgesel izledim. Benzer bir sorunla karşılaşan bir çifti anlatıyordu. Anne ve baba asla vazgeçmediler çocuktan. İstanbulda bir hocaya gittiler. Anne karnında ameliyat yaptılar ve her şey yolunda gitti. Bence her çareyi denemeden vazgeçmeyin evladınızdan. Dediğim belgeseli biz izleyin isterseniz. Mucize yaşamlar adı. Bu sizin sınavınız. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız 💜💜
Suu Doğurdunuz mu yoksa hamılelık devam edıyor mu rabbım yar ve yardımcınız olsun ınsallah 😞bol bol dua toplayalım sız strese gırmeyın hamıleysenız eğer daha çok etkılenıcek yavrucak 😞ve daha kötü olmasın ben kuaforum ınanın ne kadınlardan Doğum hıyalerı dınledım hemde kesınlesmıs gözüyle tüm doktorların yaşamaz doğmaz bır bacagı yok engeli dogucak veya bır dünya şey bır tanesıne öyle sahıt oldum kı musterımın kardesımı ne hamıle gıtmedıgı doktor gorunmedıgı kımse kalmamış salondayken telı caldı dogum yapmış ve bebegı ıcın kesın net dıyen tüm doktorlara rağmen sapa sağlam ve saglıklı dogmus oysakı neler demısler ne hastalıkları çıkmış anne karnında ama öyle çok dua etmıskı rabbım çok büyük sana bagıslasın ınsallah 🙏
Melike464860 Suu yok daha dogmadi 19 haftamizdayiz. Bana da sıvi alalim ona gore ya alırız bebegi ya bekleriz dedi. Ama ben kabul etmedim olecekse hertl türlü karnımda ölecek zaten yani sıvı alma sonucunda bi tedavi uygulamayacak sadece benim bebegimi alacak bende Allahtan umut kesilmez dedim bu şekilde bekleyecegim. Cok zor herkes heyecanla bu hamilelik surecini gecirirken ben üzüntüyle geciriyorum beni ne bekliyo bilmiyorum 😢😢😢
Melike464860 AycanFb benim bebegimin hem bağırsak etrafinda hem cigerleride hem vucudun diger bolgeleri toplamaya basladi. Bunu tetikleyen seyin ne oldugunu bilmiyor kalpte yada cigerde problem olrsa tetiklermis ama bebegimin gelisimi cok iyi tum organları saglikli çalışıyor kan uyuşmazlığda yok bizde ama nden boyle anlayamadik. Banada sivi alalim dedi %75 yasamaz dedi bende sonucunda tedavi olacakmi peki dedim Hayır sıvıyı sadece yasama ihtimali varmi diye bakmak icin alacagiz dedi yoksa gebeliği sonlandıracagiz dedi bende kabul etmedim benim bebegim zaten daha kucuk 19 haftasinda dogsa bile yasamaz o yüzden boyle bekleyeceğim. Cok aci cok zor ama ne diyelim Allah büyük
Suu Melike464860 bekleyın bencede herkesın bır sınavı vardır rabbımın sınavıda bu sekılde ama sabırlı olun Allah büyük rabbım sızın yanınızda herseyın hayrlısı ınsallah
AycanFb Melike464860 aynen canım o sıvıyı o yüzden alıyorlar eğer ki içinde bir sıkıntı olmadan bebiş büyüyorsa biraz daha bekleyin yaşayabilecek kadar büyüdüğünde işlemleri yaptırabilirsiniz. Allahım yardımcınız olsun inşallah bizim gibi sizde bu mutluluğu yaşarsınız Allah büyük en doğrusunu o bilir🙏🏻🌹
Melike464860 AycanFb inşallah inşallah rabbim bebegimi bana bagışlasin. Çaresizlik cok kötü rabbim kimseye evlat acisi göstermesin
HumeyraKarakurt Allah yardımcımız olsun bu mübarek günler hürmetine.Siz sabredin sonunda mutlu olacaksınız inşallah,herşey Allahtan.Çok zor fakat ferah kalmaya çalışın.Allahım herkesin yardımcısı olsun,hepimizin🙏
Melike464860 HumeyraKarakurt amin amin rabbim sifasını versin tum bebeklerin Allah razı olsun dualariniz icin cok sağolun