pamugumveben Merhaba kızlar ben yeni hamile olduğumu ögrendim satım 15.04.2018 21.05.2018 de hastaneye gitsem keseyi görebilir miyim Suan happy momda 4 hafta 4 gunluk gosterıyor
Pcoslubiranne pamugumveben bende 4+3 de ogrendim doktor 1 hafta sonra keseyi gormemiz lazim demisti.Gormustuk.5+3 de
Prensannes pamugumveben hayırlı olsun ne guzel bır heyecandır git ve dokktr muayne etsın tahlıl yapsın o seni yönlendirir
Hatunnn pamugumveben genelde haftayla degilde kan degeriyle alakli bi durum 1100 leri gectigi zaman kese cok buyuk ihtimal gorunuyor ama vajinadan, ben 4+4 de keseyi gordum 1 hafta sonrada kalp agisini duydum ama degerrim 1100 lulerdeydi
Kirmizibasliklikiz pamugumveben canm bende 4+5im dün gördüm keseleri 😊 2 hafta sonra da kalp atışı için gideceğim. Seninde görünür büyük ihtimal
Melo11 Kişiden kişiye değişiyor keseyi görme ☺ Kimi 5 kimi 6 . Haftada görüyor bende öğrendikten sonra 15 gün sabret öyle git ☺
Melo11 pamugumveben ben de dün gittim 6+3 sadece kese gördük 15 gün sonra çağırdı ☺Emin ol geçiyor zaman
pamugumveben Melo11 daha öyle çok fazla belirtim yok benim sanki yokmuş gbi geliyo inş sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı🙃
Melikeeee03 pamugumveben canım kanda mı öğrendin hamile olduğunu? Bi de adet geçikmenin kaçıncı gününde öğrendin ? Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤗🤗🤗
pamugumveben Melikeeee03 canım benim adetim çok düzenlidr daha öncesinde belirtilerim vardı fakat konduramıyodum adetm 3gun gecıktı sonra kan verdım gelırken dayanamdm test aldm eve gelıp yaptgmda bariz iki çizgiyi gördüm kandada çıktı degerimde 500tü o zaman
ZeynepDemirboa Canım bende bugün gördüm 5+3 deyiz haftaya kalp atışlarını duymaya çağırdı bence bir hafta daha bekle😘
2prensessannesi pamugumveben tatl sadece kese gorunur ben gittigimde 6 haftaliktim sadece kese gordum🙂