Mausiiiilein kedernese cok sevindim ❤️😍 masaaAllah Allahüme Barik kizlar klomen karin ve bel agrisi yaparmi?
synpolyanna Mausiiiilein ay inşallah inşallah yumurtalık sızlayabiliyormus buyudugu icin doktor bugun oyle siyledi ama bel agrım yok benim allahım tutunur bebişlerimiz inşallah bize🤲🤲🤲
Cigdm EdaErkal değerini nezaman öğrendiniz ilk degeriniz kaçtı bende bu ay femara kullandım çatlama iğnesi vuruldum bekliyorum ikinci kullanımında kimyasal oldu bu 3. Ay
EdaErkal Cigdm inşalh sizde güzel haberleri alırsınız. Adet geçtikten 3 gün sonra öğrendim ben değerimi tam hatırlayamadım direk idrar testinde çıktı hemen kan testi yaptırmıştık
Mausiiiilein Kizlar arkadasim Klomeni 2. gün sonra birakmak istiyor. Cnkü kasik ve bel agrisi var. bu normalmi? Beende simdi biraz Korktum
kedernese Mausiiiilein kasık ve bel ağrısı çok normal hormon ilacı çünkü o direk o bölgeyi etkiliyor.
cipiti Mausiiiilein bende klomen kullandım günde iki adet sabah akşam toplamda 5gun olacak şekilde ilk ay yanlış kullandığım için olmadı (1 kutu bitince bırakmak gerekiyormuş ben 4 kutu içmiştim ) 2.ay beş gün kullandım bıraktım ve sonuç pozitif oldu çok şükür 🤲 Allah tez zamanda size de nasip etsin insallah
biranneden1 Mausiiiilein bende pcos cardı .Adetin üçüncü günü 5 gün klımen kullandım . Doktora gittiğimde yumurtalarımın çok iyi büyüdüğünü söyledi ve iğne oldum. Fakat 12 gün sonra regl oldum . İki hafta sonra da hanile olduğumu öğrendim. Rabbim herkese basip eder inşallah
Mausiiiilein biranneden1 klomen döneminden sonra Yumurtaliklar yine eski haline geliyormu? Yani kücülüyormu?