Ogrtmnanne2 İyi akşamlar hanımlar . 22. Haftada uyku problemi yaşayanlarınız var mı ? 2-3 kez uyanıp tekrar uyanmakta zorlanıyorum 🤦🏻♀️
Esra-33 Ogrtmnanne2 aynı problemi yaşıyorum birde bebekte hareker problemi var ya 2 gündür çok hareketsiz korkuyrm 23₺2 deyim sende durumlar nasıl
Ogrtmnanne2 Esra-33 korkmayın bu haftalarda pek düzenli olmuyormuş . Bizde suan öyle bir durum yok ama çikolata yedikten sonra Sıla yatın hareket eder diyorlar 🥰🥰 sizinki daha usludur belki bizim kız bebeği baya kıpır kıpır
pitircik2021 21+1 deyim. Benim arada kasıklarıma ağrı giriyor. Çok anlık bi kaç saniye sonra sonra geçiyor. Sizde de oluyor mu normal mi?
Ogrtmnanne2 pitircik2021 evet bende de nadir de olsa oluyor bir de çok yorulduğumda kalça bacak agrısından uyuyamıyorum 🙊
Nursahcan Canım uyku problemi yaşaman cok normal bi cok gebe bunu yaşıyor hele zaman ilerledikce cok daha artıyor aımdı uyuyabkldıgın kadar uyu ben 37+4 oldum gece uykusu nedir bilmiyorum gunduz de iki saat anca
Esra-33 Ogrtmnanne2 bizimde kız normalde kıpır kıpırdı 2 gündür hareketi çok az nazlandı galiba ama korkuyor insan ya böyle olunca