Betulll1 Merhaba kızlar benım için gece dogum olunca doktorun gelmesı cok onemli.. şuan gittigim doktor cok ıyı ama gece gelmiyomus .degistircem sanırım. Önerilerinizi bekliyorum
Sseyma1 Betulll1 ben Pendik medical e gidiyorum evet biraz daha yüksek fiyatları belki ama Şeyma Araz doktorum çok memnunum açıkcası o yüzden değiştiremedim hiç bi zaman 🙈
Dnacar83 Betulll1 darica hospital parka gidiyorum bende normal dogum 2000 sezeryanda 2200 bi tek yogun bakim unitesi yok ama anlasmali hastanesi var pendikde yeni bayan bi dr gelmis semavi diye o gecede gelebilirim dedi
Rozalinda Betulll1 ben sancaktepe samandıradayım da emsey e gidiyordum. Pendik falan da yakın .Gecen gün bi bayan pendik medical park ta halide yükselden memnunum demişti .
132025 Betulll1 doktorum farklıydı gece olduğu için Halide yüksel vardı memnun kaldım ben zaten genelde ebe ilgileniyo doğumhaneye gittikten bi süre sonra çağırdılar doktoru geldi doğurttu işini bitirdi gitti 😂 yüzyılda doğurdum
LETHE Betulll1 medipolu önerecektim bende oraya gidiyorum. Seçtiğin doktora göre doğuma geliyor. Bazıları gelmiyor.
LETHE Betulll1 evet benim var. Bundan 2 3 hafta icin 10 gün öncesinden randavu aldim. Düşük tehlikeliyim ben randavuye 1 gün kala aradilar iptal cumaya aldilar perşembe ye aradılar cuma günü de iptal ettiler ve doğum gece olursa gelmiyormus
grmz31 Betulll1 çok iyi bir doktor ama 2 kere randevum iptal oldu zaten son zamanlarımda o hastaneye geçtim başka doktora gidiyorum hiçbiri gelmiyor akşam doğuma çokta önemli değil çoğu hastane gelmiyor zaten
Betulll1 LETHE aaa bende bi ona gidiyim diyodum ..çok sagol canım bilgin için . Ben en iyisi hale hanıma devam ediyim :)