esraonal Merhaba bende Çekmeköyde oturuyorum, Çamlıca Medipol Hüsniye Sedef Binöz iyi bir doktor, normal doğumuda destekliyor, muayene ücreti 150 tl canım
Serap-er ElifLinam ikinci gebeliğim ve başından beri sağlık açısından bir çok sorun yaşadım. Çamlıca medipol de Hüsniye Sedef binöze gittim bir ay kadar ama muayenesi 5 dk sürüyor telefon numarası paylaşmıyor falan birde çok güven hissi edinemedim hemen ilk Doğum yaptığım doktoruma koştum şimdi iyiki diyorum keşke baştan başkasına gitmeseydim.
2020ay ElifLinam evet kendi doktorum 2 ay önce normal doğum yaptım Zeynep hanım yaptırdı çok iyiydi ebe ve hemşirelerde iyiydi herkes ilgiliydi gerçekten tavsiye ederim. Muayene ücreti 150 normal doğum 2000 zorunlu sezaryen 2500 isteğe bağlı 4500
[silindi] ElifLinam ben kadıkoy medicanaya gidiyorum.Nükhet Hanım iyi bir doktor.Muayene ücreti 300 tl
gmzcvk ElifLinam merhba ben de Cekmekoyde oturuyorum Camlica Medipol Hastanesine gidiyorum uzak degil aksine dogum icin ideal uzaklikta madem Esenlerde de Medipol e gidiyordunuz iyi de olur sizin icin ☺️
ElifLinam gmzcvk canım bir de zeynep elmalı hoca varmış değil mi? Yani sizin doktorunuzu araştırmak istedim fakat ınternette ya da başka paylaşım alanlarında yeterınce bır bılgı bulamadım.. telefon numarasını verıyormu doktorunuz? Kusura bakma senı de rahatsız edıyorum sorularımla
gmzcvk ElifLinam estagfurullah ne kusuru tabi ki sor ☺️ istemedim hic acikcasi bir gun birsey sormam gerekti instagramdan takip ediyordum ordan yazdim aninda cevap verdi, hic aklima da gelmedi sonra istemek.. Ayse Hanim vardi Ayse Kavasoglu biz aslinda onunla baslamistik o vermisti numarasini.. hastanedeki hicbir doktor hakkinda kotu yorum yapani gormedim ben hepsi cok iyi doktorlar, sadece enerjinizin tutmasi lazim bana oyle geliyor ☺️☺️💙
ElifLinam gmzcvk öyle mi.. cok tesekkur ederım. Instagramdan ben bulamadım o zaman hocayı. İsmini soy ismini yazıyorum cıkmıyor 😳
Ozgedemiralp34 Maltepe delta hsopital Tahir tosyalı yaktınmı bilmiyorum ama çok ilgili ve işinde iyi bir doktor dur kendisi
Tugcemskt ElifLinam Ümraniye Şükran akalın çok araştırdım ve şuan 38. Haftadayız neredeyse çok memnunum
Tugcemskt ElifLinam evet canım evagyn klinik çok iyi tatlı bir doktor ve doğum için istediğin hastaneye geliyor ekstra ücret almıyor gece dahi olsa, özel hastanelerde gece doğum yaparsan nöbetçi doktor geliyor kendi doktorun gelmiyor maalesef