Hanimm Merhaba anneler, trendyoldan kazandığımız 25 TL indirim kuponunu nasıl kullanıcaz? Ürün seçiyorum fakat indirim olmuyor. Yardımcı olur musunuz?
Mom433 Hanimm herseyde olmuyor ben zorlaniodum hatta cüzdanda sadec 10 tl vardı burda bi kiz dedi 10 tl yükle 10 to daha gelio 30 oluo dedi eşim yükledi oldu bende tam 30 tllk şeylere bakabildim fazla olunca olmuo her urunda geçerli olmuo yani sabret dua et umut et mi ne duvar için pleksi yazılar vardı onların birinde ise yaradı bide kargosu bedava olanlar oluo
Oykuaygun Hanimm bazı ürünlerde kullanabiliyorsundur belki yada limiti vardır. Ekran görüntüsü atabilirsen daha rahat yardımcı olabilirler
mercimeginanne Hanimm mesela aldığın ürün kargo dahil 50₺ tuttu diyelim. Trandyol cüzdanında 50₺ olması lazım sonra ödemeye geçince trendyol cüzdanla ödemeyi seç hemen altında 25₺ indirim yazıcak. Onu da seç ödemeyi gerçekleştir. O zmn indirimden düşüyor. Geri kalan 25₺ ni kartına geri aktarabiliyorsun. Ben öyle yaptım 50₺ atmıştım 20₺ kaldı onu da hemen kartıma geri çektim
Mom433 Hanimm evet yaa sırf burda kaydertrdm o kdr kişiye uğraştım diye yuklettirdim esime bari dedim birşey alayım o kdr uğraştım yoksa yapmazdm😁