Mom-2 Dilanbayraktar yok canım sancım olmadı benim 2 hafta sonra oldu sancım başladı ertesi günde doğum yaptım
Funda38 Acemianne27 evet bence bana yaradi cünkü hastaneye gittigimde 3 cm kadardi suya koyduktan sonra hizlandi acilma ve ortalama 4 saat icinde acilma 10cm olup dogum yaptim. Kalpten inanmak cok önemli
Mom-2 Dilanbayraktar Rabbim bir avazda sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 squat yap merdiven çık in pilatesin varsa pilates yap sıcacık duşa gir oda açıklık yapıyor gevşetiyor ❤️
Kizemm Dilanbayraktar ikindi 4 gibi çatı muayenesi olmuştum sancım var diye 2 cm açıklık eve gönderdiler çatı muayenesi sonrasında sancılarım çoğaldı baya sıcak su da oturmuştum gece 12 de gittim 8 cm olmuştu 1:50 de doğurmuştum 🤭
Funda38 Acemianne27 ben okumadim valla kayinvalidem koymustu suya hic bilmiyom neler okudu evet bende ictim o sudan
Kizemm Dilanbayraktar nişanın gelince sancıların çoğalır yüksek ihtimal benim nişanla birlikte çoğalmıştı Rabbim bir avazda kurtarsın kolay doğumların olsun inşallah 🤲🏻
Dilanbayraktar Kizemm nisan nasil anlasilir ki koyu sari bir akinti sekli var gunlerdir bu nisan mi oluyor
Kizemm Dilanbayraktar benim kanlı akıntı şeklindeydi sancılarım çoğalınca gelmişti zaten inşallah hemen gelir hemen doğurursun kolay bi şekilde