Gulsurmeli EsmamM18 sana bişe diyim mi benim annem 42 yaşında ve 4 kardeşiz her hamileliğinde baya baya yemek yiyordu gece uyanıp yerdi o derece ama şuan tığ gibi hiç canını sıkma veriliyor emin olabilirsin 💁🏻♀️
Gulsurmeli Papatya2768 bendeeee salçalı üstünede peynir rendelenmiş ama beyaz peynirrr ımmm tamamm daha iyisi yokkk 😂😂
Gulsurmeli Alinamoms Ahahahahha şaşırdım gerçektennn Dolmanın üstüne sıkılmış ketcappp ahh bu bebişler bize neler yaptırıyorr 😂😂😂😂
Alinamoms Gulsurmeli haha eşimde bir anlam veremiyor 😂😂 daha doğmadan valla bizi ellerinde oynatıyorlar.
Gulsurmeli gul9686 afiyet olsunnnnnnnn bebişlerimize yoksa bazı şeylerin tadını almadan yaşayan bir ben değildirim herhalde 😂😂 Acıya bayılırım gerçekten
Gzdeeeee35 Gulsurmeli ayyy bende oyleydimm makarnaya doymuyordummmm. Hizli kilo almaya baslayinca dur çüş dedim kendime🤣🤣🤣
ikizkusannesi SSeymanr yorumunuzu gördüm de nar kasılmaları sağlayıp erken doğuma sebep olur diye biliyorum bir araştırın ona göre tüketirsiniz enazından
SSeymanr ikizkusannesi fazlası zarar tabiki haftada 2 kez falan yiyorum bilmiyorum doktoruma bir danışayım💁🏼♀️