Ebru_123 Purpura26 ben 11+5 de ögrendim. 3. Gebeliği🤣 yani biliyordum ama öğrenmek istemiyordum baktım kaçış yok gittim doktora 🙈
Sevincinci Gulsurmeli Umarım öyle olur vücudum artık zorlanıyor bende öyle ama evlatlarımızın sağlığı herşeyden önemli 🙏🏻
Yarencerenn NefesDeniz evet 13haftada kız olduğunu düşünüyorum dedi haftaya da kontrole gideceğim süpriz yapmassa yavrucak kız diye aldım kıyafetlerin yarısıda pembe hem erkeğe göre hem kıza göre alim dedim kız deyince istemsizce insanın eli pembeye gidiyor 🙈😅
Emine2907 Gulsurmeli - Betulll1 bende aynı durumdayım o kadarki midem bulanıcak korkusuyla bişey yemek istemiyorum
NefesDeniz Yarencerenn Evet bir tanesi kız diğeri erkek🌻 Maşallah gönlünüzden geçeni nasip etsin Allahım inşallah değişmez herhalde prenses bir kız gelir 🎀
Yarencerenn NefesDeniz ah benim eşimin baba tarafı ikiz hatta kayınpederiminde ikizi var ikiz olur diye düşündüm hatta hala doktora gittimde ikinci çıkacak ümidiyle gidiyorum 😁
NefesDeniz Yarencerenn Yaaa kıyamam hoppp diye ultrasonda çıkıyormuş annee burdayım bende diye😂 Valla bizede nasip oldu çok mutluyuz tabi aşırı heyecanlı olmanın yanı sıra🤩
NefesDeniz Yarencerenn Hahahhahh ayyy vallahi ne de güzel olur kalabalık aile güzeldir uzun uzuj yemek masaları bol kahkahalı mis gibi çocuk sesleri 💖🌸