A_Alparslan Gulgok benim deeee 🤭 ama sarma çiğ köfte yoğurtlu makarna da çok seviyorum ilk 3 ay da domates olmayınca evde çıldırıyor dum 😟
A_Alparslan Mrvalp9218 ayyy bende ikk 3 ay domates evde olmayınca sinirimden ağlıyordum 🤭🤭🤭😟 ve çayı hayatımda aramamş ben şu son ayımda eşimle geceleri çay içiyoruz dayanmıyorm 😁 ne kdr benziyoruz cinsiyet erkek 🤭 şimdi de kelle çorbası çiğ köfte yoğurtlu Makarna soğuk Su mandalina Cennet hurması ve nicesi.. 😁
Mrvalp9218 A_Alparslan benimde oglum var yine oglum olacak bende cayi kahvaltida bi bardak icsem yeterdi esim olmadigi zamanlar yapmazdm bile ama simdi hic oyle degil ah bu yavrular annelere neler yaptiriyolar😀
Yarencerenn NefesDeniz yüksek oranda karbonhidrat içerdiği için kesiyor ben 15haftada kestim makarnayı 😂şuan 16+0
NefesDeniz Yarencerenn Ya evet kesin öyleydi her gün yedim o dönemde açlıktan ölüyordum yoksa😂 Şimdi bende 16 haftadayım 13.haftada kestim makarnayı mide bulantılarım geçti çünkü canımda çok çekmiyor artık şükür💃🏻
Hamileyim-mutluyum Matildaa yoğurtlu makarnayı ben mide bulantım oldupu zaman yiyorfum yiyebildiğim tek şeydi soğuk soğuk iyi geliyordu
Matildaa Hamileyim-mutluyum ama çok pratik oluyor canım. Bende iki çocuk daha var en rahat ve hızlı oluyor
UrazyadaMasal Gulsurmeli bendede var o ya sürekli peynir ekmek yemek istiyorum. Ev yemekleri midemi bulandırıyor.
Hamileyim-mutluyum Betulll1 geçiyor canım geçmiyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor çok şükür bebişlerimiz iyi olsun yeter ki bulantılar geçincede niye midem bulanmıyor bebeğim iyi mi acaba diyorsun ah ah annelik delilik resmen 😂🙈❤🐣🐣
Betulll1 Hamileyim-mutluyum dimii öyle oluyo ☺️Dediğin gibi geçicek inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh
Murvettt Gulsurmeli evett ama sonrasında geçti benim mide yanmam, başta çok oluyordu yara varmış gibiydi midemde 😬