Mutluuyuvaa Hanımlar alışverişe büyük mobilyalara nezaman başladınız daha 16. Haftamdayım ve kafam karışık alsammı beklesemi
Matildaa Mutluuyuvaa ben ilk hamileliğimin 32. Haftasında almıştım hepsini. Şimdi 3. Ye hamileyim hiçnirşeye ihtiyaç yok
drysfk Mutluuyuvaa 19 haftalığız biz erken aldık pandemi ve yılbaşından sonra fiyat artar diye hemde taksitle alıyoruz zaten yavaş yavaş çoğu şeyini aldık ki doğana kadar ödemeleri bitsin 🥰
Suna4 Ben büyüyen beşiğini yeni sipariş verdim. Fiyatlar artar diye düşündüğüm için dolabı a101 den almıştım üç kapılı gardrop şeklinde. Birde Hepsiburada dan anne yani sallanır küçük beşik aldım. 24+5 im bu arada .
Mutluuyuvaa drysfk bende öyle düşünüyorum ama daha ilk çocuğum yanlış bişeyler alıp boş masraf yapmakta istemiyorum ondan kararsızım
drysfk Mutluuyuvaa bende sürekli araştırıyorum ihtiyaçları azar azar alıyorum imdirimleri gördükçe de kaçırmak istemiyorum açıkçası. Bence ufaktan başlayın yasaklarda gelirse çok zor olur gerçi çoğu şey internetten alınıyor ama beşik oda vs. Yapacaksanız çok ağırlaşmadan da bakmak gerek diye düşünüyorum 🤔
Yesilimmm Tavsiye edilen marka ve miktar kadar hemen baslayın bence ben yavas yavas gördükce sordukca aldım 30 lardan sonra cok agırlasıyor insan
mustakbelanne Mutluuyuvaa çilek mobilyadan düşünüyorsanız (ki bence düşünebilirsiniz ürünleri çok ama çok şeker) şimdiden sipariş ettiğinizde teslimatı 3 ay sonraya veriyorlar. Çok yoğunlarmış. ☺️
Esmanur_97 Mutluuyuvaa 28+5 haftalığım ilk bebeğim ufak tefek ihtiyaçlarını aldım daha biran önce al derim canım hem yılbaşından sonra zam gelcek hem çoğu anne adayı erken doğum riski taşıyor 🙄
alenrenas1 aylinsss yine bütün sitelerde olacakmıs 12. Ayın 12 sinde 😂😅 gecem 11/11 indirimi gibi bide black friday var 😅onları bekliyorum
Alperefet Mutluuyuvaa bende 16.HaftaDa başladım, suan 20. Haftadayım çoğu şeyi de aldım erken davrandım biraz 😝
alenrenas1 aylinsss ne demek 🥰 her yıl aralıkta baya indirim oluyor yılın son indirimi diye bende bebek arabasıyla beşik için bekliyorum umarım düşerler
alenrenas1 Mutluuyuvaa valla canım ben ya kraft twist 2 alıcam yada anex type 2 si 1 arada 🥰 bu 2 modele bakıyorum beşikte meltem smart bambino
Myssr Mutluuyuvaa ben ikea aldim ssde olsun ve uzun sure kullanilabilsn diye. Bebebk arabasi yoya aldim katlsnp.bavul gibi oluyo