FatmaKpln Bayanlar 15+2 haftalığım. Zofere devam günde 4mg. Eskisi kadar perişan değilim azalma var gibi ama zorfer içmesem yine kabus gibi oluyor. Sizce azalıyor mu ne zaman biter? Sizin azalma ve bitmesi nasıl oldu?
Bireylulmasali FatmaKpln canım 15+1 eskisi kadar olmasa da hala var dr 16.haftada biteceğini düşünüyorum dedi
NefesDeniz FatmaKpln Benim 14.haftada bitti şükür..bende zofer kullanıyordum mide bulantılarımın azaldığını hissettiğimde içmicem artık dedim bıraktım bir iki gün hafif hafif bulantım oldu ama sonra tamamen geçti çok şükür dilerim en kısa zamansa darısı başına
FatmaKpln Bireylulmasali canım cevabın için teşekkürler ilacı kullanıyor musun bulantı için? Onu bıraktın mı?
Bireylulmasali FatmaKpln bana prilam vermişti ama hiç kullanmadım yoğun olduğu zamanlar bile çünkü çalışmıyorum kötü olduğum zamanlar hep yatıyorum
FatmaKpln Bireylulmasali anladım canım ben çalıştığım için mecbur içiyorum. Evden çalışıyorum ama yine de bulantı varken çok etkiliyor. Bir hafta izin verdiler sonra yıllık izin kullanmamada izin vermediler.
FatmaKpln NefesDeniz selamlar canım.Ben zoferrle bile kusuyordum şimdi zoferle kusmayınca heralde azaldı bırakayım dedim bi bıraktım o gün 6 kere kustum sonra bırakmaya korkuyorum. Zorferle bile bulantı var çünkü tabi azaldı.
Bireylulmasali FatmaKpln çok haklısın canım ben de çalışsaydım kesinlikle kullanırdım umarım en kısa zamanda atlatırız bu arada sanırım tarihlerimiz aynı🌸
haziranin25i FatmaKpln ben prilam dr kullanıyordum. Sabah içmeyi unuttum baktım hiç bulanmıyor ondan sonra hiç içmedim direk kesildiğini öyle anladım 🤰🏻🌸
FatmaKpln Bireylulmasali aynen canım ya nasıl gidiyor bulantı dışında güzel gibi inşallah zofer de bebeğime zarar vermiyordur. Çok su içemiyorum en büyük korkum o
Betulll1 11 haftalığım bende ve çok fazla bulantım kusmam var prilam kullanıyorum ama işe yaramıyo pek.ara ara serum taktırıyorum ..kabus gibi sanki hiç bitmicek gibi :((
FatmaKpln Betulll1 sabahları zofer iç istersen bana da prilam fayda etmedi doktor zofer dene dedi o biraz nefes aldırdı. Seruma da zorfer veriyorlar
NefesDeniz FatmaKpln Yok o zaman senin bırakman için erken daha ilacına devam et..sonrasında yine yavaş yavaş bırakmayı denersin inşallah tez zamansa geçer biliyorum ilaç içtikçe ayrı bi endişeli oluyor insan yok bu ilaca alıştım mı yok bebeğe zararı oluyor mu diye en azından ben zaman zaman kuruyordum:)
Bireylulmasali FatmaKpln ben su içemiyorum içtiğim an bulantım artıyor ve su içmek bizim için çok önemli 🙄
FatmaKpln Bireylulmasali aynen öyle bide olaç içiyorum vücudun sıvıya ihtiyacı var ağzımı ıslatır gibi az az bi bardak falan anca içiyorum günde
haziranin25i FatmaKpln Amin inşallah ben çok korkuyordum çünkü annem doğuma gidene kadar kusmuş bende ona çektim diye endişeliydim ama şükür ki atlattık 🧿🌼
FatmaKpln Rmznumut erkek tahmin etti 14 hafta da 16 da yine gideceğiz 5 gün sonra Özakman kesinleşir heralde. Ama erkel gibiydi bizde gördük net. Yanlış bişe görmediysek