OzelS Kimkibu fulya hanım doktorumdu canım şahane ilgililer çok şükür pozitifide gördüm 7. Haftaya giticez inşallah 🥰
OzelS Deletedmom5 hayır canım hiç iğne ilaç vs hiç bişi kullanmadım sebebini şu şekilde açıkladı doktorum bende merak etmiştim bunu. Zaten yeterince transfere kadar hormon aldığımı tutunma olasılığını yüksek tutmak için vücuduna aldığın bütün ilaçları atmanı istiyoruz dedi bu sebepten 1 ay dinleniceksin ve dondurucaz dedi transfer zamanıda hiçbir ilaç vermicez naturel doğal transfer olucak dedi. Gitiğim hastane naturel transferi çoğunlukla uyguluyor
Deletedmom5 OzelS ben 2 ay dinlendim yumurtam topladıktan snra son kontrolümde estrofem, prednol, oksapar, corasprin bide vitamin verdi inşallah kötü anlamda etkilemez de tutunur ya
Kimkibu OzelS benimde doktorum fulya hanımdı harika ilgili biriydi hoş ordaki doktorların neredeyse hepsi öyleydi ama fulya hanım istifa etmiş sanıyorum en son gittiğimde öyle söylemişlerdi..bizde 9+2 olduk bugun🥰 sağlıkla kucagımıza alırız insallah
OzelS Kimkibu evet canım istifa etti hatta çok üzülmüştüm ama halen görüşüyoruz çok canayakın birisi 🥰 transferimi gönül hanım yaptı oda harika birisi senin miyde bulantın vs varmı canım benim hiç yok belirti sadece göğüs ağrısı o kadar 🥰
Kimkibu OzelS benimde transferimi gönül hanım yapmıştı sonrasında ilk kalp atışınıda birlikte duyduk😍 yok bende hiç birşey sanki hamile değil gibiyim ben sadece normala göre biraz fazla uyuyorum ama bulantı tiksinme vs başka hic bir şikayetim yok şükür sizin nasıl geciyor??
OzelS Kimkibu Ay beni anlattın bende diyorum hamile değilmiyim ne tiksinme ne miyde bulantısı nr bel agrısı kasık ağrısı bişi yok sanırım hafif uyku bende de var o kadar ama pazartesi kalp atısı için gidicem canım bende nırmalde çoktan gitmiltim ama covid testim pozitif çıktı karantinam da pazartesi bitiyor. 3 defa kan verdim değerlerim güzel yükseldi ama yinede hep bi tedirginlik var bende hala hamile olduguma kendimi inandıramadım 💁🏻♀️
OzelS Deletedmom5 her hastada aynı olmuyor canım doktorunuz uygun götdüyse sizin için doğru olan odur merak etme inaşşslh yutunucak 🥰🙏🙏
Nesityyy ballisiyavrum Kuzum hayırlı uğurlu olsun.. Az önce başka Bi postta okudum gebelik haberini.. benimde transferimin 9 günü bugün.. Kısmetse cuma günü bende kan testi yapcam.. Allah tamamına erdirsin inşallah 🤲