justwaiting Merhabalar, son günlerde vajinada baskı hissediyorum ve bebeğimin tekmeleri hep vajinanın biraz üzerinde, var mı böyle hisseden? 21.haftadayim bu arada.
Bebek-geliyor justwaiting 26+4 deyim. Vajinada baskı ve dolgunluk hissi oluyor. Rahim ağzında kısalık olduğu için benle ağrı ile birlikte oluyor. Yürürken bile zorlanıyorum.
anapanda12 justwaiting doktor gözetiminde kontrol ettirin kendizi rahim ağzı yetmezliği olabilir ben bu yüzden bir bebek kaybettim ikinci de aylarca yattım. Ciddiye alın ama stres yapmadan gün içinde yormadan dinlenin doktora gidin mutlaka
hulya1esila Bende tam 21 haftalık oldum aynı sıkıntılar bende de var ayağa kalktıgımda asagi tarafta baya baskı oluyor bir de hala hareketleri kasıkta hissediyorum
justwaiting anapanda12 şimdiye kadar hiç doktor böyle durumdan bahsetmedi, her kontrolünde herşey yolunda olduğunu söyledi ama pazartesi gidicem mutlaka sorarim
Yektaninannesi Aynı sıkıntı bendede var 21 haftalığım bende yarın doktora gidicem inşallah hem detaylı ultrason yaptırıcam bakalım ne diyecek.
justwaiting Yektaninannesi bende pazartesi ya da salı gideceğim bu durumu sorarsanız geri dönüş yapar mısınız normal bişey mi acaba diye merak ediyorum
tbbyk64 Bende 31 haftalık aynı şekilde hareketlendiğini zaman vajinada baskı hissediyorum bazen idrara çıkma hissi oluyor gidiyorum bişi yok😌
Bebek-geliyor justwaiting rahim ağzı kısalığı nedeniyle erken doğum riskim var. Elbette riskli bu nedenle ayakta kalmam yasak hep yatacaksın dedi doktorum. Ama her ağrının sebebi farklıdır doktorunuzla görüşün sizinki sebebi farklı olabilir.
Yektaninannesi justwaiting yeni geldim doktordan sordum dedim sıkıntı varmı bu baskı nasıl geçecek.dediki hiçbir sıkıntı yok böyle hissetmeniz normal.bebek dönüyo olabilir dedi.
justwaiting Bebek-geliyor evet doğru söylüyorsunuz, size de çok geçmiş olsun cevabınız için de teşekkür ederim 🌼♥️