Mervemelisamrt İlk muayene ne zaman gttnz kac haftlktı bebek ve kalp atışı gruldumu yarın doktora gtcm ilk kz ve 6 haftalık
BusraGurdag Mervemelisamrt ben 7.haftada gittim. Kesesini gördük. Şuan 8 haftalığız bu hafta Çarşamba gidicem kalp atışlarını duymak için
alenrenas1 Mervemelisamrt 7. Haftada gittim birde ardından 1 hafta sonra tekrar doktorum cagırdı gittim
Nuray23 Mervemelisamrt ben evde test yaptigim gun hastaneye kan vermeye gittim adetime 5 gun vardi. 763 cikmisti beta. Ultrasonla bakti bisey goremedi 4 gun sonra gittim keseyi gordum daha sonra devami geldi😊
Psksni22 Nuray23 hangi testi aldınız adetinizden beş gün önce belli oldu acaba erken gebelik testi mi
haziranin25i Mervemelisamrt ilk 6+2 de gittik bebeği ve keseyi gördük. 6+5 de kalp sesini duyduk sonrası ayda 1 🤗
Mutluuyuvaa Ben çift çizgiyi gördüğüm gün gittim 4 haftalık falandı 5 haftalık gittim keseyi gördüm 6+3 de gittim kalp atışını duydum 🌸
Asyamebru 4+3 de muayeneye gittim kesesini vajinal ultrason da gördü şuan 5+4 üm 7haftalıkken tekrar gidip kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah
Eczmery123 Ben 4 haftalık olmadan önce gebeliği erken gebelik testiyle öğrenmiştim. Doktora 8haftalıkken yani 1ay sonra gittim kalp atışı o haftada duyuluyor diye. Covid var diye sürekli muayeneye gitmek istemiyorum
Kimyon ayseozi40 bende tam o akit gidicem sağlıklı bir gebelik se kalbi duymamız gerek dedi.. Ama bende hiç gebelik belirtisi yok mide bulantısı VS.
ayseozi40 Kimyon o dha sonra cikmsti bende 7 8 hafta basladi mide bulantisi ama asiri olmustu belki sendede öyledir