Esrasssr Kızlar göğsümün tekinde çok ağrı var ağrı kesici parol içebilir miyim?içen var mi?doktoruma ulaşamıyorum
esraizmirli Esrasssr içebilirsin günde 3 adet içebilirsin merak etme her doktorda aynı şeyi aöylüyor bende içiyorum çünkü
istanbul3434 Esrasssr çoğul gebelik etiketi koymussunuz ikiz mi? Hele ki cogul gebelikte daha dikkat etmek lazim doktorunuza sormadan bisey almayin derim ben.
baby3_ Esrasssr benim de ikiz gebelik günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi zaten başka birşey yasak. Ama göğüste ağrı ilk defa duydum
Ebru2403 Esrasssr bunu en iyi doktorun cevabını verir canım herkes bir değil kimsenin ne dediğine bakma bence
esraizmirli Esrasssr yok canım ikiz değil çok baş ağrısı yaşıyorum bende tansiyon ölçüp içiyorum doktoruma yeni sordum 3 adet içebilirsin günde dedi bir sakıncası yok zaten ağrıyıda pek geçirdiği söylenemez en azından hafifletiyor
esraizmirli Esrasssr benim arkadaşımda ikiz hamile bir ona sorayım bakayım ne yapıyormuş biyeri ağrıdığı zaman
baby3_ Esrasssr amin canım kaç haftalıksın bu arada . Acaba süt bezleri çalışmaya başladı ondan mı ağrı oluyo . Göğüslerin baya büyüdü mü
Esrasssr baby3_ 32 haftalık evet sanırım sütten ağrıyo sağamıyorum ya yürürken bile canım yanıyo vücut doğuma hazırmış bebekler erken gelecek