MummyTugba Merhaba 🌸 Ece Öcal’a detaylı ultrasona gidecegim, kendisi normal gebelik takibi yapıyor mu gidenler var mı? Kendisinde doğum yapan var mı?
Nurmucize MummyTugba o sadece sadece riskli gebelik veya doktor öneriyle bakıyor ben 2 defa gittim oda doktorum yönlendirdi gittim
Elifyali MummyTugba detayli da doktorum yonlendirmisti… Once çevremdekiler cok pahali faaln dedi ama aldigi ücretin hakkinj veriyo 1 saat en ince ayrintisina kadar anlatiyot… Email olarak foto atiyo..cikti da veriyo…sick kanli guler yüzlü bilgili benm cidden hayatimda gordugum en iyi kadin doktoru diyeblrm… Muane ücreti biraz tuzlu geldigi icin ben normal kontrollere onnla devam edemedm… Biraz makul olsa 1 dk dusnmz onnla devam ederdm
Zelall MummyTugba detaylı ultrason için gitmiştim çok memnun kaldım aşırı ilgili bir doktor.Normal gebelik takibi de yapıyor muayene ücreti 300 lira detaylı 450 lira doğumu memorialde yaptırıyor.
Esrayilmaz01 MummyTugba Canım detaylı ultrason yaptırdım ben çok çok ilgili bı doktor ama kendi muayenehane si diye değil kesinlikle çok iyi doktor onun için bu kadar ilgili çünkü muayenehanesini Eylül ayında açtı daha önce devlet Hastanesi’nde perinatoloji doktoruydu ordada riskli bı gebeliğim vardı onu takip etmişti yine aynı ilgisi hiç bir farkı yok kesinlikle 450 lira detaylı ultrason fiyatı ama en az 1 saat bebegin herseyine bakıyor normal gebelik takibi de yapıyor oda 300 TL ama doğumu Memorial de yaptiriyor orayla anlaşmalı 🌸
yyagmur- Bende detaylıya gitmiştim anlaşmalı oldupu hastanede doğum yaptırıyormuş ama gebelik takibi yapıyor mu sormadım açıkçası ögrenirseniz burdan yazarsanız sevinirim
MummyTugba balperisi_71 yyagmur- merhaba 🌸 detaylı ultrason ücreti 450. Cok cok ilgili ve en az 1 saat cok detaylı bakıyor bebişe. Normal gebelik takibi de yapıyormuş 300 tl muane ücreti. Memorial ile anlaşmalıymış dogumu da orda yaptırıyor. 💛