Fatmaugurdoku Kızlar bu gun Bı bakayım dedim fıyatına 45 TL olmuş sok oldum 😅 sizin uygun aldığınız Bi yer var mı trendyol indirimini de kaçırdım ya da kullanıp memnun kaldığınız Bi ürün? İlk oglumda almıştım bunda da kullanmak ıstıyorum cok işe yarıyor
Sadeceduygu Fatmaugurdoku şoka baktınız mı ben de alacağım yakın zamanda hastane çantamı hazırlayacağım😬👊🏻
Fatmaugurdoku Sadeceduygu ben 95 kiloyla m beden almıştım o zaman basenlerim olmadığı ıcın olmustu guzelce ama Bı tık kucuktu zaten ustune yazıyor kilonuza gore alırsınız
Babyy1S Fatmaugurdoku https://www.hepsiburada.com/depend-emici-kulot-kadin-orta-10lu-p-SGUNIDEPKAD?magaza=Kozmobez link bıraktim indirimli hali devam ediyor
Oykuaygun Fatmaugurdoku 27 Kasımda indirim olacakmış sanırım efsane cuma indirimi o zaman bakabilirsin
Fatmaugurdoku Oykuaygun o zamana kadar benimki beklemiyor sancım var ama hissetmiyorum bi haftaya kalmaz gelir inşallah 😅
Fatmaugurdoku drysfk ben Bi paket aldım yetti arttı bile bana ama kişiden kişiye degısıyor bazılarının kanaması daha fazla oluyor ben 2 gun kullandım sonra normal pede gectım