Bebisveannesii Hanımlar merhaba maalesef düsük riskimden dolayı progestan kullanıyorum 1 haftadır. Çok şiddetli mide yanması yapıyor aranızda bu problemi yasayan oldumu?
Fatmamuduk Bebisveannesii Bende kullanıyorum 5.haftamdan beri 18+6yım hiç yapmadı ama doktoruna bi danış canım
Selimegzoglu Bebisveannesii ağızdan mı alıyorsunuz fitil olarak kullanmıştım ben mide yanması falan olmamıştı sadece belirli bir süre ayağa kalkmamak gerekiyor
Halide_zehra Bebisveannesii bende hamileliğimi öğrendiğimden beri ağızdan alıyorum hiç öyle bi şikayetim olmadı daha çok baş dönmesi ve uyku yapıyo.
mercimeginanne Bebisveannesii fitil olark kullan o ilaç iki türlü kullanılıyor. Fitil olarak hem çok daha etkili hemde yan etki yaşanmıyor.
Bebisveannesii mercimeginanne doktorum gündüz ağızdan akşam fitil olarak al dedi. Fitille oral arasında fark varmı
mercimeginanne Bebisveannesii fitilde rahme yakın alındıgı için daha etkili oluyor dedi bana doktorum.
M_R_E Bebisveannesii bende kullanıyorum hem iğne hemde fitil olarak ve midem berbat yeşil elma iyi geliyor ekşi olmayan bi dene istersen canım
Zeehra Bende kullanmya yeni başladım baş dönmesi yaptı fitil olarak kullanmya devam ediyorum doktorumda fitil olarak dha etkili oldupunu söyledi
Bebek-geliyor Bebisveannesii 26+4 deyim gebelik başından beri vajinal kullanıyorum. Ağızdan alındığında çok yan etki yapıyor bende aşırı baş dönmesi olmuştu. Doktorunuzla görüşüp vajinal kullanabilirsiniz.