Ebru2403 Kızlar cuma akşamı nohut bulgur çorba yaptım bugünde bitmemişti bugünde yedim bir sorun olurmu 3-4 gün olduktan sonra yemek
Ipek0z Ebru2403 ısıt eğer kokusu değişmemişse tadında bozukluk yoksa yenilebilir. Buzdolabında saklamadıysan direkt at ama
Ebru2403 mrvears yani tabiki bozulmuş yemek kokar zaten de kokmasada yenirmiki.acaba diye aklıma geldi yiyen varmi diye
Ebru2403 Gayeninannesiyesim yok koku falan yoktu zaten de koku.olmasada yenir mi ki diye aklıma geldi
Ebru2403 Ipek0z yok hep buzdolabındaydı bi cuma günü yemeği yapıp yedim sonraki gün tekrar işitip yedim pazar günü biyere gittiğim için hiç çıkarmadım bile dolaptan bide bugün yedim
avukatveanne Bir yemek 3 defa pişirilmediyse buzdolabında kaldıysa herhangi bir sorun olmaz.. Ama yine de her yemek için geçerli değil tabiki
Lokumcuk Ebru2403 canım bozulmasada iki gün geçirip yemek sıkıntı olabilir aman dikkat gıda zehirlenmeleri böyle oluyor
ysfali06 Ebru2403 ben böyle çok yemek kaldığında ertesi gün hepsini değil yiyeceğim miktarı ısıtıyorum. Diğer trlü tadında ekşime olmasa bile sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ısıt soğusun ısıt soğusun 🤷♀️ sizde dikkat ettiyseniz tadında ekşime yoksa yenilebilir
Ebru2403 ysfali06 sen 19 mayısa gidiyordun dimi canım bana naciye hanım devit 3 üme baktırmami söyledi devlet hastanesine gittin orda yapmiyolarmis sen hiç yaptirdinmi devit 3 kan testi
Glysrcn Ebru2403 dolapta da beklese bozulmamış da olsa dolapta bekleyen yemek 3. Gününde yenmemeli . Sanırım 3 tü 3ten fazla değil ama kesinlikle. Isıtınca besin değerini kaybediyor
Meleknur0721 Şöyle birşey var dolapta dahi olsa bakteriler +4 dereceden itibaren üremeye devam ediyorlar ondan dolayı yememeniz gerekiyor sağlıklı değil.. Zehirle yapmasa bile vücudumuza sağlıksız şeyler almamalıyız özellikle bu dönemde
M_R_E Ebru2403 ben ikinci günden sonra yemiyorum canım birde nohut çabuk bozulan ve zehirliyen bir yemek diye biliyorum