Gulcansckn Selam kızlar, yaklaşık 1,5 saat önce nişanım geldi. Tabi beni değişik duygular bastı stres, korku, heyecan .. karma karışığım 😭 nişandan sonra ne zaman başladı sancılarınız ? Bu arada 39+4 haftalığız.
kubra22 Gulcansckn bugun saat sabah 7.30 gobi benimde nisanim geldi ama hala sancim yok. pembe renkli akinti gibi geldi sizin de oyle mi oldu ?
Gulcansckn Babyy1S Babyy1S dün bir avuç dolusu kadar akıntım gelmişti sarı. Bugünde aynı şekilde sarı ve kanlı şekilde resmini çektim ama buraya atıp atmamakta kararsız kaldım 🙈🙈🙈 belki herkesin görmek istediği bir görüntü değildir diye 🥱
Nursahcan Rabbım saglıklıca kucagına almayı nasıp eder nişan geldi ise gerisi kolay dogum yakındır valla brndr beklıyprum bıan once gelsın diye
Babyy1S Gulcansckn yok siz atmayın malum midesi bulanan olabilir 😊 herkes kanlı veya kahverengi diyorda acaba sizdede öyle mi geldi diye merak ettim basıma gelirse bilgilenim son aya girince bildiklerimide unutur oldum 😁 birde kan o an mı geliyor devamı oluyor mu
Tugcngz Gulcansckn bende 39+4 oldum nişan galanda yok hatta buğün doktora gittim acılmam yok bebek kanala girmemiş hatta su azlıgım var havuc suyu icmemi söledi ve su azlıgı dewam ederse mecburi sezeryana alıcam dedi 🥺 inşAllah suyum daha cok azalmadan beneğim kendi sancılarıyla gelir
Gulcansckn Tugcngz iyi düşün iyi olsun canım 🙏🏻 Sağlıkla gelsinde sezaryen normal önemli değil dualarım seninle 🙏🏻🙏🏻
Gulcansckn cagla24 bakalım bizim ne kadar sürecek 🙈 şuan adet sancıları gibi ağrılarım var bulantım var bi de kasılmalarım var ama düzenli değil
nslhn__ Gulcansckn evet o gun yavaş yavaş başladı akşam gittim gastaneye hicbişey yoktu diger gün daha da arti gece doğum yaptım