Merhabaaa hanımlar eşim kız olursa ismini sen köy erkek olursa ben dedi tamam dedim sonra erkek olacagini ogrendik bana danismadan mesut olacak dedi mesut ismi de babasinin adi biri sorduğu zaman hemen mesut olacak diye atliyordu 2. Ismi de olsun ikimizin de gönlü olsun dedim hep yok dedi dunde kaynanama gittik esimin kuzenigil fln hepsi oturuyorlardı tekrar isim konusu açıldı adı ne olacak diye bende eşim söyler diye bekledim söylemedi dedim mesut istiyor kaynanam bi bozuldu bi rengi attı sanki ben kötü bisey demişim gibi deşeydim ki ben istemiyorum o zorla koyuyor haklı yani ama dediğimde kötü bisey yok sanırım sonra eve geldik eşimi aradı biz bu kadar kötü birimiyiz iste hanımın bunları yaptı bize benim gözümde bitti artık o ismide sakın koymayacaksınız hakkımı helal etmem bu kadar abartıya ne gerek var yani burda okuyordum garibime gidiyordu ama herşeye bi atlıyorlar kaynanam da mesai atmış sen beni çok yıktın öyle demen olmadı koyma ismide bize bile anne baba demiyorsun o çocuğa mesut da demezsin günaha girme diye sizce ne yapmalıyım bu konuda sessiz mi kalmaliyim daha mesaj da atmadım kaynanama