Melikekpln Bugun tam 5 haftalık olduk,sizinde alt karninizda ve rahminizde ince sizi oluyormu? Bel agrisida var benim yorgunluk desen tavan🤭 sizde durumlar nasil
Dyguklc Melikekpln o donemler cok normal bunlar doktorunuz anormal bi durum olsa soylerdi yorgunluk bazen bel agrisi bazen kasik agrilari cok fazla olmadigi surece cok normaller siz dikkst edjn agir kaldirmayin yormayin xok fazla kendinizi en azindan bebisiniz bi yerlessin bi ilk 3 ayi gecirin allahin izniyle daha guzrl olcak 3 aydan sonra
Melikekpln Dyguklc insallah daha güzel günler olur,öncesinde bir ölü doğumum oldu subatta çünkü korkuyorum gene
M_R_E Merhaba bende 5+5 günlük hamileyim aynı belirtiler bendede var ve düşük tehlikem var hep uzanıyorum inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz 🐣
Papatya2768 M_R_E bende aynı durumdayım düşük tehlikem var doktorumu aradım hugün yine kan ver değerine bakalım dedi? Kahverengi lekelenme tam anlamıyla geçmedi bende sende geçti mi canım ??
M_R_E Papatya2768 evet bir gün kahverengi leke geldi hemen doktora gittim şimdi ağrım yok lekede yok inşallah birşey olmaz yinede ama benim iki düşüğüm var oğlum var 4 yaşında ondada düşük tehlikesi vardı sizede çok geçmiş olsun Allah yardım etsin inşallah
Babygeliyo Tup bebekle yarin 6+0 oluyoruz kese ve kalp atisi icin 25kasimda gidicem agrilar benimde oluyo gaz sancisi ve ishal oluyo arada ilk basta kabizlik yasamistim bu zamanlarda cok normal sanirim