deletedmom255 Kızlar 5 haftalık hamileyim. Az miktarda kan gelmiş sabah lavaboya oturduğumda da az miktarda aktı. Düşük mü oluyo diye çok korkuyoruz dr a geldik sıkışık olmam gerek sıkışmayı bekliyorum. Aranızda böyle bi durum yaşayan var mı 😞😞😞
Hatunnn deletedmom255 oluyor canim illa dusuk yaptigin anlamina gelmiyor igne ilac ve istiharat verir doktorun saglikli bi bebekse hic bsey olmaz allahin izniyle korkma
gizemgnll deletedmom255 canım çoğu kişi aynı seyi soruyor yerleşme kanaması da olabilir düşük de olabilir bunu doktorun bilir biz değil. Ama genelde yerleşme kanaması oluyor telaş yapıp kendini sıkma
AycanFb deletedmom255 bebeğin yerleşme kanı olabilir canım. Birde kabızlık falan varsa zorlanmadan da oluyor benimde başıma 7.haftamda gelmişti ama kabızlık zorlamasından arkadan gelmişti bir problem yoktu içini ferah tut Allahın izniyle birşey olmaz🙏🏻
TospikAnne deletedmom255 tabi kan gelmesi durumunda hemen acilen doktoruna başvurmalısın. Bende hamileliğimi öğrenmeden önce birkaç gün önce tam 5 haftalıktım ve bir damla kan gelmişti ama ben adet oldum sanıp ped bağlamıştım 2 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim. Doktora gittiğimizde bunu da söyledim. Bir sorun yok rahim duvarına yerleşmeye çalıştığı için gelmiştir o kan dedi. Bir daha da yaşamadım. Şuan 18+5im çok şükür rabbime bi sıkıntım yok. İnşallah seninde yoktur canım. Geçmiş olsun.