BusraAycbn34 Glitter onu bende görmüştüm menemenden zehirlenmişlerdi galiba🤔 ama domates içeriği gereği buna müsait bi sebze zaten donduruncada kokuyor diyorlar bilemedim ki ne yapsak
Glitter BusraAycbn34 ben 3 senedir her kis poset poset domates koyuyorum ve tum yemeklerime kullaniyorum. Simdiye kadar hic kokmadi ve cigden oldugu icin yemeklerde daha lezzetli oluyor. Koksa domates ve sehriye corbalarim kokardi mesela
BesteCanerKutluzolu DenizEla kayısı ve kırmızı erik koyabilirsiniz ben onları da koyucam bir de enginar alıp koyun mutlaka bebek için çok faydalı ek gıdaya geçtiğinde haşlayıp verebilirsiniz
DenizEla BesteCanerKutluzolu Aa enginar da çok iyi fikir hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim ondan da koyayım 🙂
BesteCanerKutluzolu DenizEla koyun mutlaka bamya ve bezelyede koyun bunlar hep faydalı ilk ek gıdaya püreyle başlayacaksınız çünkü
RRR DenizEla canım öyle yapınca soguk vurugu gibi oluyoda ezip koyunca güzel oluyo küp poşetler var onlara koyunca cok iyi oluyo öğlenleri yogurda iki güp koyuyosun harika oluyo 😍
DenizEla RRR Küp poşetleri bilmiyodum şimdi internetten baktım oda çok mantıklıymıs canım teşekkür ederim 😊😊
BusraAycbn34 RRR canım ufak bir tarif alabilir miyim küpler için direkt püre yapıp mı dolduruyoruz küplere
RRR DenizEla rica ederim canım kurbandada kemik hasla suyunu koy yemeklerine katarsın cok güzel oluyor corbalara bir küp atıyorsun 😍
RRR BusraAycbn34 aynen canım ister blenderdan gecir ister ezerek yap direkt poşetlere doldurup kaldırıyoruz 😊