Gulsen4224 Nuraygokce https://imgyukle.com/ linğe tıkla cnm resmî yükle copy yazar altında kopyala ordan buraya yapıştır 🌹
Nuraygokce Gulsen4224 bide buna bakın bak heveslendim şimdi 😊bir oğlum var inş Allah onuda tattırır bize 🥰🥰
Nuraygokce Gulsen4224 ayy çok teşekkür ederim öncelik sağlıklı olması tabi ama Allah gönlümdekini bilio🙏🙏🥰🥰hayırlısı olsun inşallah 🙏😘
Kubraaka2 Gulsen4224 bende öyle ama değişr mi bilmem oğlumda hemen yüzde yüzdü görmüştü kızlarda geç netleşiyo sanırım detaylınultrasonu beklycez 22. Haftayı :)
Gulsen4224 Kubraaka2 benimde oğlum hemen netleşti ama bu bebişim bacaklarıyla kapatmış doktor ihtimalle kız dedi Aralık’ta gideceğim sabırsızlıkla bekliyorum 😂🥰rabbim ikimizede bir prenses nasip etsin 🤲🏻❤️
Kubraaka2 Gulsen4224 amin inş 🥰 bana 22 haftalk detaylı ultrason yaptr öyle gel dedi 6 hafta nasl beklycez :))
Mavimmavimavi Gulsen4224 merhaba cinsiyet tahmininde bulunmuştunuz Kızım Olcak inşAllah Tahmininiz Doğru çıktı😊tekrardan teşekkürler🌸
Gulsen4224 Mavimmavimavi rica ederim canım hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 💕🤲🏻🌸