alenrenas1 Arkadaslar 2 isim arasında kaldım arel renas iki isimdede r oldugu için biraz zor gibi geldi alen ismini cok begeniyorum alen renas nasıl sizce arel: doğru dürüst kimse renas: yol bilen , rehber Alen: soylu saygın başarılı demek 🥰
Elbet-birgun-kavusacagiz alenrenas1 cok zor iki iisimler yan yana soylerken dilim dolandi heceleyerek soylemek lazim
ikizminikler alenrenas1 benim erkek olaydı Arel koyacaktım. Renas neden bilmiyorum ama alışılmadık olduğu için kulağa bi değişik geliyor tek isim daha güzel bence
alenrenas1 Prenses23 eşimin önerileri arasında içime tek sinen renas 😒 sadece arel veya alende koyabilirsin dedi de ben onunda istediği bişey olsun diye renas koymak istiyorum
Prenses23 alenrenas1 hmm o zmaan renasın yanına başka isim düşünebilirsin. Bu ikisi gerçekten zor 🙂 ama yinede sizin ne düşündüğünüz daha önemli buradakilerden 💙
elkakimmon alenrenas1 biraz ağır geldi bana kuzum iki isim de baya güçlü. İlla bunlar olsun geçiyorsa kalbinden renasi başa al bari daha akıcı olur. Renas Alen gibi 🤍🤍
alenrenas1 elkakimmon aynen canım renas alende olur yerleri farketmiyor benim için teşekkür ederim önerin için 🥰
haziranin25i alenrenas1 isimler tek başına daha güzel iki isim olduğunda söylenmesi zorlaşıyor Arel Renas arasında kaldım açıkçası
alenrenas1 haziranin25i aynen öylede benim istediğim tam anlamıyla eşimin içine sinmiyor onun istediğide benim 😅 tek koyacak olsam arel veya alen sadece ama esimde renastan yana onuda kırmak istemiyorum 🤔🤔