deniiizz Merhabaa yardıma ihtiyacım varr 🙈 bebeğimin beyaz karışık renkli kenarı kırmızı çizgili üst kıyafetinin kenarları akmış kırmızı boya vermiş onu kurtarma şansı var mı sizce tecrübeli anneler 🙃
Ebrugur2019 deniiizz canım bende aynı durumu yaşadım kıyafetlerini yıkarken evladımın ama makineden çıkar çıkmaz hemen tekrar yüksek proğramda yıkadım 1 paket karbonat döktüm deterjanın içine öyle yıkadım çıktı dene sende bir
19231923 deniiizz benim de sarı yüz örtüsü maviye bulanmıştı bende onu duru granül e bastım bi kovayla iki gün sonra çitiledim geçti 🤷♀️
deniiizz nisotti @SofiB yaa😕 babaannesi almıştı,üzülür diye söyleyemedim aynı modeli bulmaya çalışacağım artık 🤷🏻♀️
deniiizz Ebrugur2019 kuruduktan sonra çıkmaz diyorlar ama yine de bir deniyim canım deterjan gözüne mi döktün karbonatı
Ebrugur2019 deniiizz evet canım olsun sen yine bir dene bende ıslakken hemen geri atıp yıkamıştım ama belki çıkar
deniiizz 19231923 kıyafeti ıslakken mi bastınız kuruduktan sonra mı ? ben rengini kuruyunca fark ettim çünkü sadece kenarları boyandığı için hemen fark edemedim
19231923 deniiizz kurudu ilk ☺️ Ama sarı büyük örtüydü bebeklere örtülen neyden bulaşmış anlamadım aklıma geldi bastırdım öyle iki gün sonra az çitiledim çıkmıştı zaten denemeden zarar gelmez ☺️