Betulbade adet tarihine gore 7 haftalik ama bence sizin yumurtlamaya gore 5 6 haftalik. Daha yeni arkadasimjn basina geldi. Kiz 40 gunde bir anca adet oluyo dojtora gitdi hamile kalmis. Dokor bakiyo ultrasonda bebek 4 haftalik ve gelisimi durmus demis. Kurtaj gerek. Demis. Bana atdi ultrason resmini. Allahim delirmedimmi bi delirdim saydirdim doktora ya birde rusyada. Nasil doktorsun sen ya bu kiz 40 gunde bi adet oluyor adetin 13 14cu gunu yumurtlayacak deyil ya bes belli cok gec yumurtlamis o yuzden bebek ufak. Kendi doktorumu aradim soyle soyle dedim. Doktor Hayir kurtaj olmasin beklesin gec adet oluyor o yuzden oyle normal ki dedi . Kac gun sonra ayri bi ultrasona girdi catir catir kalp atisini duydu cok şukur. Bi yakinimin basina daha gelmisdi ayni bu durum siz 3 cu kisi siniz bana denk gelen. Kesinlikle kotu dusunmeyin siz 100 de 90 gec yumurtladiniz o yuzden suna bebeginiz adete gore degil yumurtama gunu belli olsaydi o gune gore 5 6 haftaliktir. O yuzden kucuk olmasi cok cok normal . Allahin izniyle saglikla buyuyucek ve 1 haftaya kalp atisini duyarsin . Korkma canim bol bol limonlu su ic kanin iyi civiklaşsin ki bebege giden kan damarlarindan kan guzel ce gecib bebegini beslesin. Mutlaka. 💗 gun icinde 1 tane limonu yari yari suya sikip ic. Kardes tavsiyesi. Bende ve bu arkadasimda iciyor. Ve Cok sukur faydasini gorduk.doktorlarimiza da sorduk evet icin faydasi var zarari yok dedi. Hamile kaldigimi hiss etdigimden bu yana gunde 1 limonu yari yari keserek 1 bardak suda sabah aksam sikib iciyorum ve taviye ederim bebegin icin cok faydali