demet1e Mrvalp9218 yapmamayı tercih ediyorlarmış zorunlu olmadıkça . Bende belden uyuşmadı olmadı mecburen yaptılar genel ben istediğimde genel yapmıyoruz pandemi den dolayı demişlerdi.
Wonderanne Mrvalp9218 spinal bile bende sıkıntı yaptı geneli düşünemiyorum açıkçası spinal ol bebeği gör canım
sevval5481 Mrvalp9218 canım sana sunuyor lar spinal mi olsun yoksa genel mi diye ama bana mesela spinal önerdiler
Mrvalp9218 demet1e of ya kötüymüş ben ilk dogumda genel anestezi aldım hic bi sknti yasamadm esim bnim dogumdan once belden uyusturma bi ameliyat oldu mahvoldu onunda ucucu denemede tutttu anestezi üstüne 1 ay bel agri cekti o yuzden hic istemiyorum.
Mrvalp9218 Wonderanne sans meselesi galiba bn ilk dogumda genel oldum hc bi sknti yasamadm sacma sacma konusmaktan baska😀
Birgunmutlaka Mrvalp9218 amin INSALLAH sende sag salim kurtulursun INSALLAH evet tamamen senin tercihin sen nasil istiyorsun o önemli
Quinmomm Mrvalp9218 yoo ben direk genek istedim yaptılar spinal önerdiler ama ben onu istemedim bar yani canım yapılıyor
Karadenizli Mrvalp9218 cnm bu neden bilmiyorum ama ben genel olucam çarşamba ve doktorum hiç sorun etmedi korkuyosan genel yaparız dedi yani hastaneden hastaneye hekimden hekime mi fark var bilmiyorum ama neden yapılma ki mantığı nedir