esraolgun Narin1 olmaz inşallah 😁 doktorum günde 1 fincan içebilirsin demişti ama ben çok nadir 1 fincan içiyorum. Neskafe tüketme demişti sadece
yesilesinti Narin1 çocuk bıyıklı olur kahve içme derlerdi eskiler😂😂tabi ki hurafe🙈 ama doktorum bi tane günde içebilirsin demişti bende çok nadir içiyorum
haziranin25i Narin1 hamilelikte 200 mg kafein alınabilir.. Bu da 2 fincan Türk kahvesine tekabül ediyor 🤗
Myssr Narin1 200 mg kafeini gecmediginiz surece zarsri yok..cikolata, csy ve kahvede kafein vsr ona gore syarlsrsaniz sikinti olmaz
Narin1 esraolgun nescafeyi bende çok severim ama bu aralar kahve istiyo canım hatta sütlü kahve iciyorum:)
HamzaMoms esraolgun ayy neden ki şuan cok merak ettim bilmiyordum 1 ay boyunca her akşam bir bardak içiyorum cokk hoşuma gidiyor eskiden agzıma almazdım cocuk hatta 2 hafta önde gidiyor bir sıkıntımız yok cok sukur
Halimer Benım doktorumda gunde bır fıncan icebılırısn dedı bende ıcıyorumm valla evde cok canım sıkılıupr onu icin ce keyıflenıyorm gibi oluyor
Elifirem Kahve aşığı ben kahve tüketemiyorum :( 15 haftalık olduk yavaş yavaş denemeye başlıcam 🙁 siz içebiliyorsanız için 🥺 benim yerime de
Derinsmom Tiksinmediyseniz ilk dönemlerinizde içebilirsiniz (kahveyi çok seven biri olarak aşırı tiksinmiştim) günde 200 mg kafein içerecek kadar çay kahve içilebiliyor ona göre ayarlarsınız🙏🏻🥰
Kimkibu Narin1 nasıl kahve ama türk kahvesi cok seviyorum bende doktoruma sormuştum biz onu yalancı kahve sayıyoruz 2 fincana kadar sıkıntı yok demişti diğerlerine göre cafein olarak cok daha azmış🙄 diğerlerini bilemiyorum
Busraveminisi1 Narin1 türk kahvesi şekersiz ve sütlü classic filtre kahve şekersiz içebilirsin bir bardağı geçmeden demişti doktorum canım ama ardından bol su tüket demişti
Arasinannesiii Narin1 doktor bana izin vermişti hatta kafeinsiz içme demişti işkenmiş oldupu için daha zararlı demişti. 1-2 küçük fincan içebilirsin ama filtre kahve içme demişti kupada
esraolgun HamzaMoms sebebini söylemedi canım bilmiyorum neskafeyi sevmiyoruz dedi sadece bende içmediğim için sormadım hiç😊 sizde sorun doktorunuza isterseniz