bambumsu Merhabaaa kızım oluyor ve isim konusunda kararsiziz.🙏🏻👼🏻 Bikac isimden elemeye calisiyoruz ama pek basarili olamadik 😕 İki isim koymak istiyoruz. 1. Güzin olcak 2. İcin İpek,Ilgın,Rima,Irmak,Asel 🌸 Sizce hangisi 2. olarak kulaga daha guzel geliyo 🤗
Fulyag bambumsu ben İpek’i seviyorum muhtemelen onu koyacağım 😊 ilk isim Güzin ince ünlülerden oluşuyor bence ikincisi de öyle olsun kulağa uyumlu gelmesi açısından oyumu İpek ve Rima’dan yana kullanıyorum 😊
bambumsu Lcy ılgın : Akdeniz bölgesinde yetişen bir ağaç veya ağaççık cinsi yada su kenarlarinda ince yaprakli ağaç
Melo11 İpek daha çok yakışıyor sanki ☺ Ama bence yakılmasından çok hangisi içinde ağır basıyorsa onu koy iki isim seslenmiyorlar genel de benim de iki ismim var TEK’ini kullanıyorum ☺
bambumsu Melo11 Bendede iki isim var dediğin gibi tek isimle sesleniliyor. İlerde resmi yerlerde vs söylerkende ona rahat olması açısından düşündük. Mesela Nil isminide beğendik ama Güzin Nil söylerken biraz sıkıntılı gibi. Onun gibi mesela. Valla bende beğeni ve içine sinme şeklinde ilk postta sıraladım 😊İpek ve ılgın çok hoşuma gitti keşke ikiz olsaydı da ikisine koysaydım diyorum 😃
Melo11 bambumsu İpek güzel yakışıyor o zaman yanına ☺ Nil de çok güzel isim güzin Nil oluyor aslında ☺
bambumsu Melo11 Aileninde Nil konusunda bi etkisi oldu açıkçası. Nil koyacağınıza Seyhan, Ceyhan koyun nehir, ırmak, göl, gölet, göletcik adı koycaksınız ülke sınırları içinde olsun dediler, valla mantıklı gelmedi değil çok gülmüştüm 😃 😃 😃
Melo11 bambumsu neden ki ? Nil deyince akla duru güzel bir kız geliyor benim için ☺ O işlere girilirse doğa konması daha mantıklı 😁 benim kızım olursa ben Güneş istiyorum mesela ama herkes beğenmiyor ☺☺☺
bambumsu Melo11 Bence çok güzel Güneş ismi 🌸Hiçbirşeyi beğenmeyen aile üyelerim yetkili isim koyma uzmanları oldukları için, hırlayıp sinirlerimi bozmak istemiyorum 😃 Sonuçta onların onaylarından geçmeyecek ama inadına koyma durumunda kalp kırmak istemedim sadece 😃
Melo11 bambumsu bence senin evladın içinden geçeni koy ve alıştır ☺ Onlar zaten çocuklarına istediklerini koymuşlardır ☺