birtosbikannesi kızlar kilo 1309 dedi iyimi sizce bu haftalarda sizinkiler nasildi arti seker yüklemem yapildi sonucu gösteremedim ilk aclik 80 ikinci saat 148 3 saat 90 iyimi sizce
mlsmrtgl birtosbikannesi Maşallah kilosu iyi hatta haftasına göre önden gidiyor 😊 biz 27. Haftada 1115 tik 😊
Camurcu birtosbikannesi canım 28 de 1500 gr 39 cm dik biz ama bebeğim 1 buçuk 2 hafta kadar önden gidiyor bence seninki gayet iyi
Camurcu birtosbikannesi şeker testine de e devletin varsa ordan bakabilirsin orda uygun referans yazıyor o araliktayda sıkıntı yok demek oluyor ama doktorun da bilgi verir zaten bi gün sonra aramıştım ben
Seval22 birtosbikannesi benimkide 28 . Haftada 1750 gr di 32. Haftada 2300 çıktık iri gidiyordu oğlum ama bu Ay az almış yani normal olması gereken olmuş kilolu olması iyi değilki her zaman ben diyet yaptım bu Ay fazla almasın diye
Meleka birtosbikannesi 1800 kg olan heralde 4.5 5 kg doğar 🙂 her bebek farklıdır doktorum haftasına göre gidiyor dediyse gerisi mühim değil
birtosbikannesi Meleka :) galiba öyle sagolun iyi dedi ama insaallah iyidir allah razi olsun hepinizden