Nazmel Miennade benimde 7 temmuz görünüyor . Bende 6+3 te gittim bebek yoktu kesede. Cuma tekrar gideceğim inşalah görünür
prensannesi62 Merhaba ☺️ bende 6 haftalık hamileyim 13 temmuz da doğum görünüyor inşallah bende hala kalp atışı duymadım ama cumartesi kontrolüm var duymayı umuyorum 🥰
MuReD prensannesi62 Benimde 13 Temmuuz İnşallah 🙏🏻 Ben dün kontroldeydim kese ve yolk gözüktü ama kalp atışı duyulmadı daha 1 hafta sonra dedi doktor
Ahsnkbr syda_11 benim de 17 temmuz ama sdet düzensizliği olduğı için doktor daha kesin bişey demedi bana
EmineNur2312 Merhaba bayanlar bende 6+4 günlük hamileyim perşembe günü kalp atışı duymaya gidilecek sizce duyabilir miyim ? 🙏🏻
Tugba__- Bende yarın kan vericem pozitif cıktı dua edelim sağlıkla kucağınıza alalım ınşaallah 4+4 sanatım benimki 😊
Alevdmr orkide21 bende 5+2 oldum bugün kontrolüm var kalp atışını duyma ihtimali beni çok heyecanlandırıyor
Kzbnsngl FSS karından baktıysa gorunmeyebilir morelini bozma bnm ufak bi kanamam olmstu gttik alttan bakti ufak diye göründü bi zararin olmadgni söyledi doktor alttan bakmanin çünkü ufak daha