Gayeninannesiyesim ZeyHus33 16.haftada almaya başladım 14.haftada cinsiyetini öğrenmiştik ama siz benim gbi yapmayın detaylidan sonra almaya başlayabilirsiniz 30 haftadan sonrayada bırakmayın herkes para olduktan sonra herşey senin diyor ama zamana yayarak almak daha mantıklı geliyor bana
34_21_23 ZeyHus33 eşim cinsiyetini öğrenelim hemen almaya başlayalım diyor. Bana erken geliyor. Bakalım 😊 ama bir yandan zamana yaymak iyi olur
ZeyHus33 Gayeninannesiyesim 22 haftalıgım cinsiyeti ögrendim ama ailem bekle belki dogru dyldir diyorlar benm 1 kızım oldu esimin ailesinde erkek cocugu doguran yok buda oglan cinsiyeti 4 doktorda aynı dedi ama hala inanmıyorlar bekle diyorlar 😀
Homeless20 ZeyHus33 18. Haftadan sonra ufak tefek şeyler almaya başladım. Bana kalsa herşeyini alıp kenara koyacağım ama işte 😂 23+4 teyim şuan
Smgyy Detaylı ultrasondan sonra almıştım 30 dan sonrada hastane çantasını hazırlamaya başlamıltım şimdi bekliyoruz artık rabbim hepimizi sağlıkla sıhhatle evlatlarına kavuştursun🙏
Gayeninannesiyesim ZeyHus33 Siz bakmayın onlara eğer doktor kesin dediyse alışverişe başlayabilirsiniz olmadı ortak renkler alırsınız beyaz ekru sari ve gbi 😊 Allah sağlıkla doğurmayi nasıp etsin bizlere,🤲
sulece ZeyHus33 18. Haftadayım daha cinsiyeti öğrenmediğimiz için almaya başlamadık ama çok sabırsızım ve de çok heyecanlıyım almak için 😇