22Ege00 Selam kızlar bugün kan verdim birazdan çıkar sonucum bakalım gebe miyim deyil miyim çok merak ediyorum 🙋🏻♀️🙋🏻♀️ Acaba beta HCG bakalım kaç çıkacak 3 gün adetim geçti sonuç çıkınca hemen yazıcam sizlere
leaf-07 22Ege00 hayırlısı olsun inşallah 🤲evde test denemiş miydiniz? Yoksa direk kan tahlili mi verdiniz ?
Betulmtn 22Ege00 inşallah hayırlı sonuçlar alın. Ama pozitif olsa bile 2 gün ara ile yükselişini mutlaka takip edin. Sağlıklı olup olmadığı o şekilde anlaşılıyor. İnşallah sağlıklıdır ❣️
22Ege00 leaf-07 evet evde yapmıştım iki tane adetime 4 gün vardı hafif pembe ve olmuştu ikinci çizgi bekledim adetim 3 gün gecikti bugun kan verdim sonucu da bekliyorum hala
Damlae16 22Ege00 inşallah hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin bende burada bekleyeyim merak ettim 🤗🙏
Mizgin2020 esma124 yok canım adetime 8 gün var bilemiyorum suanlik belli bişey yok malesef neden sordun ki
leaf-07 22Ege00 hamileymişsiniz tebrik ederim ,sağlıkla kucağınıza alın. Evdeki testte pozitifi girmediniz yani öyle anladm ben..bir de acilde yapıyorlar mi test yaa, ne dediniz de yaptılar 🤔🤔