Mom092 https://imgyukle.com/i/TxPZGP Kızlar iki gündür bu şekilde yapıyor korkuyorumda açıkçası 😂 kasılma boyle mi oluyor ?
Mehtapakgl Mom092 canım ben doktoruma sordum, hocam böyle bir yerde toplanıyor o kasılmamı desim diye öyle değil dedi bana belden kasıklara doğru karnının komple taş gibi olması kasılma dedi. Bu minnoş toplanmış resmen 😁 tabi yinede bir dr. Danış ihmal etme.
Acemianne27 Mom092 ya çook tatlı 😇 yok canım böyle olmuyor bildiğin bir tarafa toplanmış bebiş bu zamandan sonra sık sık böyle yapar korkma 🌸
Aynurr16 Mom092 hahaha 😂 dağ olmuş orda maşallah 🧿 benimkide hep böyle biyerde toplanıyo bende merak ediyorum ağrı vs olmuyosa değildir heralde
Mom092 Mehtapakgl ay valla iki gundur odumu kopariyo ayni yerde bide 😂😂 durtuuyorum gitmiyodaa bi dk boyunca boyle kaliyo 😂
Smgyy Mom092 aynı şekil canım bizde daha ileriki haftalarda çıkıcak gibi olucak ama doktorum korkulacak birşey değil bi tarfını dayıyordur yeri cok daraldı dedi
Mom092 Babypnd onlarida anliyorum minicik yerde ne yapsinlar yavrularimm biyerlerini cikaracaklar ahahh yerim ben onlari yaaa 😂
Mom092 Mehtapakgl valla canim bsey yapamiyorum ağırlaştım bi is yapacak olsam kasiklarima sanci giriyo o yuzden yatiyorum doktorumda dedi zorlama kendini yat iyi hissettigin zamanlar yuruyuse cik diye ara sira cikiyorum onda bile nefes nefeseyim 13 kilo aldm 😂 neyseki kiyafetlerini yikadim utuledim bide hastane cantami hazirlarsam doguma kdar yatacam hep😂😂
Mehtapakgl Mom092 bende 26 haftalığım inanki bende nefes nefes kalıyorum. Ben bile şimdiden yıkayım ütüleyim bir kenara koyayım diyorum.
Mom092 Mehtapakgl valla yap hazirla kafan rahat olsun cunku ilerleyen zamanlarda nasil olursun bilemezsinn ben smdiden boyleysem mesela 35 haftadan snra ne olurum bilmiyorum o haftalara aman brakmaa lohusa takimim kaldi onuda aliyim yikiyim utuluyum valizimi hemen hazirlicam gozumde büyütüyorum valla smdi onu 🙈