Aras13 Kızlar 5haftalık hamileyim ilk gebeliğim tavuktan inanılmaz derecede soğudum tiksindim neden bilmiyorum bundan 1 2 hafta önce yiyodum çokta seviyodum istesemde yiyemiyorum şimdi görmek bile istemiyorum kokusu rahatsız ediyo beni yaşayan oldumu bu bana doğumda sıkıntı yaratırmı zamanla geçermi yoksa aklıma cok takıyorum
Bgmky Aras13 bende başlarda öyleydim canım tavuk lafını duyunca bile midem bulanırdı. 5. aydan sonra geçti ama hala eskisi gibi yiyemiyorum.
Elfynsmr Aras13 bende tiksindim canım ilk haftalarda bi kaç şeyden biri hatta tiksindiğim. Arada çok çok nadir yiyorum olmasa da olur modundayım yani.
Alyahira Aras13 ilk gebeliğimde inanılmaz dererecede beni rahatsız ediyodu kokusu gelir gelmez çok kötü bi şekilde istifra ediyordum bende 9 ay sürdü doğumdan sonra geçti ama çevremde olanlarda 4 veya 5 ay filan sürüyodu tiksinme🙇♀️🤷♀️
minikbaby06 Aras13 ben 14. Haftadayım tavuk et balık asla yiyemiyorum doktorum bakliyat tüketmemi söyledi ve vitamin başladık bebeğimde gayet sağlıklı şükür yoğurt peynir de yiyorum
Busraa72 Ben 9. Ayimdayim hala yiyemiyorum çok az az vitamin olsun diye bebeğe kilo aldiriyormus diye okudum nette hele ki mangal kokusundan hala tiksiniyorum çünkü masallah mahallemiz mangal yapmayı çok seviyor bıktım kokusundan görüntüsünden 😀 şehirdeki tüm tavukları benim mahalle alıyormuş gibime geliyor artık
dilara10 @Aras13 tavuk çok sağlıklı birşey değil zaten yemeseniz de olur. Onun yerine et,balık,sebze tüketin inanın daha çok faydasını görürsünüz. Tavuğun yumurtasından gayrı birşeyi yiyilmez eski tavuklar değil çünkü gdo’lu maalesef
Mugee09 Aras13 benimde yumurtada öyle idi. Dört beş ay sonra bduzeldi hafiften. Smdi iyiym çok şükür severek olmasada yiyebiliyrm . Geçiyor onlar canım
Aras13 Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar çok şükür balık sebze meyve bunlarla aram cok iyi onlardan vitamin alıcaz artık ☺️
Beyzan Aras13 doğumda niye sıkıntı olacak onu anlamadım 😂ama tavuk pişirirken filan kokan bir şey çok normal. Ben 6 haftalık hamileyim şu an buz dolabındaki her şey kokuyor sanki kapağını açmak dahi istemiyorum.
Aras13 Beyzan Canım ablamın hamileliğinden biliyorum ne tavuk ne et yiyemiyodu doktor doğumunda sıkıntı olur dikişlerin tutmaz demişti ordan aklımda kalmış
Melodi2 Aras13 bence hic endişe duyma ben hamileligimi tavuk sayesinde öğrendim 😂😂 sosu ile karıştırırken midem bulandı o zaman 4 haftalıktı o gün yinede yedim ama şuan 21 haftalık olucak çok şükür temizlenirken bile midem bulanmıyor yememde de sıkıntı yok yiyebiliyorum yani.