kbr_2003 SeldaSngl. cnm benim ben ztn inanmiyorum demistim senin kagan karismiyorsa sana soylenenler ile ne mutlu sana👍
elkakimmon kbr_2003 show ana haber bülteni 🙈 her gün hayvanların peşindeyim yavrum kanatlı doğarsa yazarım. Canım bu saçma şey 🤣
ikincikezanne_ kbr_2003 o zaman hepimizin hayvanlara benzemesi lazım eskiden hayvancılık ile geçinen bir sürü akrabamız vardır çünkü
Viyori kbr_2003 Benim kedim var hep bakıyorum boncuk fosforlu yeşil gözlerimi olucak şimdi duyduğum en saçma şey 😅
Yenianneadayi2208 kbr_2003 O zaman köydeki tüm kadınların çocukları öküz, inek, tavuk, keçi, koyun , kuzu ve aklıma gelmeyen daha bir çok hayvana benzemeli. Bu saçmalığı size söyleyene Allah akıl fikir versin. Her söylenilen şeye de takılmayın.
meliha_gizem kbr_2003 inanmayın bence böyle hurafelere. Evimde 2 köpeğim 2 muhabbet kuşum var. Hamileliğimden beri bakıyorum😁 her an öpüp kokluyorum. 22 haftalık hamileyim çok şükür detaylı ultrasonda köpeğime yada kuşlarıma benzediğini görmedim😁😁😁
Rmeysa_1661 kbr_2003 oğluma hamile iken hayvanat bahçesine gittim diye bana da dediler lamalara çok bakmıştım oğlum lamalara benzemiyor tükürme huyu da yok 😂😂 hurafe bunlar hatta batıl inanç yani daniskası 😂