sryldzzz Park yatak kullanan anneler yada yeri park yatak alan anne adayları park beşik içine nasıl be yatak almalıyım yaylı kalın olanlar nasıl olur sizce
Busraveminisi1 sryldzzz yaylı kalın olanlar park yatak arasındaki mekanizmaya ağır gelir canım bizde yeni aldık civilden park yatak iç yatağı sert sünger biraz daha hafif
Ayca28 sryldzzz ben ince aldım babyjem in nefes aldıran yüzeymiş etrafımdakilerde ince almışlardı o yüzden 🌿
A_S_K sryldzzz Alt kat için böyle bir yatak şart zaten. ara kat için ince pamuk yataklardan tercih ediliyor. 13 aylık kız bebek annesi olarak söylüyorum. 🙋🏻♀️
istanbul3434 Busraveminisi1 kalinligi kac cm acaba? Cok kalin olursa dusme tehlikesi varmis, ince olunca da üşür mü bilemedim.
Busraveminisi1 istanbul3434 yenidoğandan itibaren kullanacağız bizde ara katmanüstü için aldık kraft ın 5 cm canım kalınlığı öyle aşırı ince de değil aşırı kalın da değil zaten ara katmanımız da süngerli bizim sizinki nasıl bilmiyorum tabi 🥰
sryldzzz Busraveminisi1 daha gelmedi beşik o yüzden bilmiyorum elime ulaşınca bakmak daha mantıklı olur o zaman teşekkür ederim 😊
Gd1992 Canm yataştan aldık ve 6yasına kdr kullanılck arkalı onlü olarak . Ve uyguna aldık goruste diger yerlerde markasızlar bıle pahalıydı