Dndulgr Merhabalar😊 hamişliğin 35.haftadındayım. Şimdi hazırlayayım dedim çantayı. Ama erken mi diye düşündüm sonra da . Çanta içinde her şey havasız kalıcakmış gibi geliyor. En azından dolapta hava alıyor. Sizler ne durumdasınız. Neler yaptınız?
NeslihannK Dndulgr Kız yok ne erkeni hazırla bi an once bende 36 haftalığim daha dün hazırladım canim cıktı keşke erkenden hazırlasaymışım dedim 🤭 Ne olur ne olmaz hazırla bi an once 🥰
Girlpowerbabe Dndulgr ben 32. Haftaya giriyorum ve bugün hazırlayacağım yıkama ütüleme işim bitti😌 küçük odama koyup havasız kalmasın diye bavulu kapatmayacağım üstüne bişey serip açık şekilde tutarım diye düşündüm yeter ki kenarda hazır dursun☺️
Babyy1S Dndulgr dolapta nasıl hava alıyor dolabin kapagı kapalı degil mi ordada havasız ben 30da hazirladm 36 oldum kenarda duruyor hic de bir şey olmadı 😁
Babyy1S Dndulgr hazırla Allah korusun şuan doğmicak gibi gözüksede birazdan ne olucağı belli olmuyor birde o telaşla canta telaşınz olmasn vaktinde gelirler inş 😊
Miragee Dndulgr canım yapacak bişey yok 32 de bile agrım var ilerleyen dönemlerde yapamam yada bebek ne zman gelir belli degil